slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αποκάλυψη ΣΟΚ: Ο Βρούτσης έχει ειδικό δωμάτιο με ρουσφέτια στο υπουργείο Εργασίας!-Όχι άλλες μειώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)


Για τις διάφορες «εξυπηρετήσεις» που του έχουν ζητηθεί κατά καιρούς μίλησε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος υποστήριξε πως από την αρχή του χρόνου...
ουκ ολίγοι του έχουν ζητήσει να τους «τοποθετήσει» σε κάποια προνομιακή θέση, ή να τους βοηθήσει με κάποιον άλλο τρόπο.

Μιλώντας στη Βουλή, ο Γιάννης Βρούτσης υποστήριξε πως στο γραφείου του στο.... Υπουργείο Εργασίας έχει ένα δωμάτιο γεμάτο «ρουσφέτια» που του έχουν ζητηθεί από την αρχή της θητείας του. «Εάν τα είχα υπογράψει όλα αυτά θα είχε καταρρεύσει η χώρα», είπε ο υπουργός.

Όχι άλλες μειώσεις

«Καμία πλέον μείωση των συντάξεων δεν πρόκειται να επέλθει, εκτός των όσων έχουμε συμφωνήσει και έχουμε ψηφίσει ως Βουλή και έχουμε συμφωνήσει ως χώρα», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, οι μειώσεις στο εφάπαξ και, ειδικά, των δημοσίων υπαλλήλων θα τεθούν σε ισχύ από 01/01/2014.

Επίσης, όπως αναφέρθηκε, από 01/06/2-2014, θα υπάρξουν μειώσεις στα επικουρικά ταμεία, σε όσα τουλάχιστον είναι ελλειμματικά.

Επίσης, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του MEGA, υπάρχουν ταμεία των ΔΕΚΟ και των τραπεζών που είναι ελλειμματικά, άρα, θα υπάρξουν και εκεί μειώσεις.

Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει η πρόταση περίπου 80.000 ασφαλισμένοι από τον ΟΓΑ να μεταφερθούν στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών.

Δείτε το βίντεο από το MEGA:

Δεν υπάρχουν σχόλια: