slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αυτός είναι ο απόστρατος του ΠΝ που μήνυσε τον ΓΑΠ για το «λεφτά υπάρχουν» [εικόνα]

Παρελθόν στις... μηνύσεις αφού και άλλες φορές έχει χρησιμοποιήσει όλα τα ένδικα μέσα που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας πολίτης για να βρει το δίκιο του έχει ο Παναγιώτης Σταμάτης, ο άνθρωπος που μήνυσε τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για το «λεφτά υπάρχουν».
Σύμφωνα με το onalert.gr ο..... Παναγιώτης Σταμάτης είναι αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, πλωτάρχης εν αποστρατία και έχει χρησιμοποιήσει αρκετές φορές τα ένδικα μέσα για να βρει το δίκιο του.

Τώρα αποφάσισε να μηνύσει τον κ. Παπανδρέου αλλά και κάθε υπεύθυνο, όπως αναφέρεται στη δικογραφία που έφτασε στη Βουλή, για τη διερεύνηση του αδικήματος της εξαπάτησης εκλογέων, της διασποράς ψευδών ειδήσεων ή της έτερης αξιόποινης πράξης σε βάρος του εκλογικού σώματος κατά την προεκλογική περίοδο του έτους 2009.

Η Βουλή πάντως έχει ένα περιθώριο τριών μηνών για να στείλει το αίτημα για την άρση ασυλίας στην επιτροπή Δεοντολογίας. Στην περίπτωση που το διάστημα αυτό παρέλθει τότε η υπόθεση πάει στο αρχείο, κάτι που είναι και το πιθανότερο να συμβεί.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ ΓΑΠ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Οι Χρυσαυγίτες κυριαρχούν στο Μπλοκ. Αυτός ο γραφικός κατάφερε τουλάχιστο να ακουστεί το όνομα του και να φανεί και η φάτσα του εσείς γιατί κρύβετε όνομα, φάτσα και τον ιδεολογικό σας φασισμό;

Ανώνυμος είπε...

Κάποια στιγμή το κεφάλι του ΓΑΠ και πολλών παλιόσκυλων σαν τον 15:03 θα κυλάνε στους δρόμους. Μετά πάντα από μία δίκαιη και πολύ σύντομη δίκη που θα τους εξασφαλίσει η δύναμη που θα έλθει όχι για να σώσει την Ελλάδα, που δεν σώζεται, αλλά να της αλλάξει νοοτροπία. Αυτή η δύναμη είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δύναμη και όχι κλανιά θα πρέπει να ζητήσει τη συζήτηση της μήνυσης στη Βουλή και να ψηφίσει την άρση της βουλευτικής του ασυλίας. Θα το κάνει; Όχι δεν θα το κάνει γιατί αμολάει κλανιές σαν τους χρυσαυγίτες του μπλοκ και μετά ψάχνει να βρει χαρτί για να σκουπίσει τον πισινό του. Ευκαιρία λοιπόν και για τη ΝΔ του Σαμαρά να κάνει το ίδιο αφού προεκλογικά είχε πει ότι η πρώτη προανακριτική που θα πάει στη Βουλή θα είναι αυτή για το Λεφτά υπάρχουν και το πως φθάσαμε στο μνημόνιο. Δεν το κάνουν γιατί θα βγουν αυτοί κατηγορούμενοι για τη χρεωκοπία της Χώρας. Μη μας πουν ότι θα καταψηφίσει το ΠΑΣΟΚ την πρόταση και δεν θα περάσει γιατί ξέρουν ότι όλοι οι άλλοι μαζί έχουν πάνω από 250 ψήφους. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα και αυτό ισχύει για όλα τα κόμματα εκτός ΚΚΕ που δεν λέει αυτές τις φασιστομα...ίες.

Ανώνυμος είπε...

giannaki eisai grafikos