slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση Λιμενικών Αρχών Περιφέρειας στη Νάξο


Μετά από πρόσκληση  του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, πραγματοποιήθηκε για πρώτη δραστηριοτήτων.
 φορά στη Νάξο η καθιερωμένη ετήσια απολογιστική συνάντηση, που διοργανώνει η 6η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος. Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλης Μαργαρίτης, υποδέχθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο τους  Λιμενάρχες της Περιφέρειας και εξήρε το έργο του Λιμεναρχείου Νάξου, το οποίο κατά τη θερινή περίοδο είναι επιφορτισμένο περισσότερων ευθυνών και............



Από την πλευρά του, ο Επιθεωρητής Νοτίου και Βορείου Αιγαίου, Ναύαρχος Αθανάσιος Χονδρονάσιος, τόνισε την ανάγκη συνεργασίας του Λιμενικού Σώματος με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για την καλύτερη αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων και απένειμε τιμητικές πλακέτες στο Δήμαρχο Μανόλη Μαργαρίτη και στον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Λιανό.

Επίσης, παρόντες στη συνάντηση  ήταν και ο Διοικητής της Περιφερειακής  Διοίκησης Αιγαίου, αρχιπλοίαρχος  Γεώργιος Αποστολής, ο Υποδιοικητής της Περιφέρειας, πλοίαρχος Νικόλαος Σκευοφύλακας, ο Λιμενάρχης Νάξου  Αλέξης Αποστολόπουλος, ο Λιμενάρχης Θήρας Εμμανουήλ Βασαλάκης και Λιμενάρχες από τα νησιά των Κυκλάδων, την Ικαρία και τη Σάμο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: