slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ΝΔ διέγραψε τον δικηγόρο του Η. Κασιδιάρηόχι επειδή ανέλαβε δικηγόρος


Αργά τη νύχτα χθες η επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ διέγραψε από μέλος τηςτον δικηγόρο Παύλο Σαράκη όχι επειδή ανέλαβε δικηγόρος υπεράσπισης του Ηλια Κασιδιάρη, αλλά επειδή στο δελτίο του ΣΤΑΡ εξέφρασε πολιτικές απόψεις λέγοντας ότι...
η δίωξη είναι στημένη, γιατί ο Κασιδιάρης θα κατέβαινε για Δήμαρχος Αθηνών και θα κέρδιζε... το πολιτικό σύστημα τον φοβήθηκε λοιπόν και τον έβγαλε από άκρη. Σύμφωνα με τον δικηγόρο,αυτό θα αποδειχθεί όταν το σύστημα τον αθωώσει... μετά τις δημοτικές εκλογές! (Δείτε εδώ το βίντεο)

Σύμφωνα με το σαϊνι δικηγόρο ο Κασιδιάρης διώκεται για να μη βγεί Δήμαρχος Αθηνών, ο Λαγός για να μη βγεί Δήμαρχος Πειραιά, ο Παναγιώταρος για να μη βγει Δήμαρχος κωλοπετινίτσας, ο Μίχου για να μη βγεί Δήμαρχος Χαλκίδας και ο Μιχαλολιάκος για να μη βγει Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης...

Στις εκλογές του 2012 είχε κατέβει υποψήφιος με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Β΄Αθήνας χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί και μετά μεταπήδησε στη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ.Σαράκης είναι πολύ γνωστός ποινικολόγος ενώ είχε πέσει θύμα επίθεσης στο παρελθόν παρόμοιας με αυτήν της Κούνεβα

http://logia-starata.blogspot.gr/2013/10/blog-post_3892.html#more

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι είστε συγκάτοικοι στην ίδια πολυκατοικία και δεν έχει σημασία το όνομα του κάθε κόμματος. Τι ΝΔ, τι Χ.Α. τι ΑΕ τι ΛΑΟΣ; Απλώς μετακινείστε από όροφο σε όροφο και από διαμέρισμα σε διαμέρισμα. Η μόνη ελπίδα να αλλάξει πολυκατοικία η ΝΔ είναι να συνεχίσει ο Σαμαράς να παρακολουθεί τα μαθήματα δημοκρατίας που του δίνει ο Βενιζέλος και να εφαρμόζει τους κανόνες της δημοκρατίας όπως έκανε τώρα με τη Χρυσή Αυγή, Έτσι και μόνο έτσι θα μείνει στο συνταγματικό τόξο. Τι φταίει λοιπόν ο δικηγόρος του Κασιδιάρη αφού τα περισσότερα στελέχη της ΝΔ είναι ίδιοι με αυτόν.