slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σύλληψη μελών του Συνδέσμου Εφέδρων στο Αγρίνιο – Βρέθηκαν όπλα στην κατοχή τους

Οπλα στα γραφεία του Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων και στα σπίτια δύο μελών του εντόπισε η αστυνομία σε έρευνα που έγινε στο Αγρίνιο. Συνελήφθησαν ο πρόεδρος και ένα μέλος του Συνδέσμου που λειτουργεί στην πόλη και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα την Πέμπτη.
Πρόκειται για έναν 42χρονο και έναν 39χρονο που, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, έχουν συλληφθεί για παράβαση του νόμου περί όπλων. Στο σπίτι του πρώτου βρέθηκε ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο χωρίς να υπάρχει η απαιτούμενη άδεια. Στην οικία του 39χρονου βρέθηκαν ένα....
πιστόλι ρεπλίκα, 50 αβολίδωτα φυσίγγια, δυο φυσίγγια πυροβόλου όπλου, 23 κάλυκες, μια γεμιστήρα πολεμικού τυφεκίου, μια πτυσσόμενη ράβδος και ένα δίκοπο μαχαίρι.
Παράλληλα έρευνα έγινε και στα γραφεία του Συνδέσμου, όπου βρέθηκαν ένα φυσίγγιο των 9 mm, 54 κάλυκες όπλων διαφόρων διαμετρημάτων και δυο απομιμήσεις πιστολιών.
Φωτογραφία: Eurokinissi


Πηγή: Σύλληψη μελών του Συνδέσμου Εφέδρων στο Αγρίνιο – Βρέθηκαν όπλα στην κατοχή τους | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/124480#ixzz2gb3qatzq

Δεν υπάρχουν σχόλια: