slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καταζητείται η «άνεργη» και ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΙΑ Σκορδέλη που είχε 145.000 ευρώ στο σπίτι της!!!


[Άνεργη με 145.000 ευρώ στο σπίτι!!Περαστικά στους αφελείς που στήριζαν τον "αγώνα" της (ο οποίος απ' ότι αποδεικνύεται αποσκοπούσε αλλού) για τον Άγ. Παντελεήμονα (νομίζω και εγώ -βαριέμαι να ψάχνω τωρα- είχα αναδημοσιεύσει παλιότερα κάτι κείμενα που έστελνε σαν "Πρωτοβουλία κατοίκων Αγ. Παντελεήμονα" ή κάπως έτσι)... Να είσαι πατριώτης-εθνικιστής, να την έχεις πιστέψει και να ακούς ότι είχε 145.000 στο μπαούλο, πόσο μαλάκας πρέπει να αισθάνεσαι; Τίποτα! Δεν υπάρχει σωτηρία για το μπουρδέλ@ που λέγεται Ελλάδα...]

Η Θέμις Σκορδέλη είναι η 50χρονη γυναίκα η οποία καταζητείται από την αστυνομία μαζί με έναν 60χρονο συνταξιούχο αστυνομικό κατηγορούμενοι για εμπλοκή σε αξιόποινες πράξεις μελών της Χρυσής Αυγής.

Η Θέμις Σκορδέλη είχε συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, τον Ιούνιο του 2012, ενώ δήλωνε "αγανακτισμένη πολίτης του Αγίου Παντελεήμονα".

Κατά τη διάρκεια ερευνών της αστυνομίας στο σπίτι της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σημειώσεις με ονόματα και άλλα στοιχεία αλλοδαπών. Επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 145.000 ευρώ, την ίδια ώρα που η καταζητούμενη δηλώνει άνεργη.

Η ίδια έχει κατηγορηθεί για ρατσιστική επίθεση σε βάρος Αφγανών, ωστόσο η δίκη της έχει αναβληθεί οκτώ φορές, καθώς είχε εξασφαλίσει έγγραφα από τον διευθυντή της μιας εκ των εννέα κλινικών του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (Δαφνί), Κώστα Παρασχάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: