slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με Μεϊμάρογλου στο τιμόνι ο Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΙΛΩΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΉ ΑΝΑΓΚΗ 
Με τον γνωστό σε όλους μας Στέφανο Μεϊμάρογλου θα πορευτεί για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος ο ΑΜΣ Φιλώτίου.
Η ομάδα της ορεινής Νάξου μετά την κοινή συναινέσει λύσης της συνεργασίας με τον Γιώργο Βασαλάκη, εξέτασε περιπτώσεις πιθανών αντικαταστατών του νεαρού τεχνικού, με τον Στέφανο Μεϊμάρογλου να είναι ....
ένας από αυτούς.
Έτσι χθες αργά το βράδυ με την ομόφωνη συναίνεση του Διοικητικού συμβουλίου ο Στέφανος Μεϊμάρογλου θα είναι αυτός που θα αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία του ΑΜΣ Φιλωτίου και θα είναι αύριο στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι πρωταθλήματος, κόντρα στον ΠΑΣ Νάξου.
Ο 43χρονος προπονητής, διπλωματούχος UEFAB' είναι γνωστός για το επιτυχημένο πέρασμα που είχε από τον πάγκο του Πανναξιακού, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Δ' Εθνική. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Μεϊμάρογλου έχει μεγάλη πείρα, καθώς από το 2000, όπου ξεκίνησε την καριέρα του, έχει προπονήσει περίπου στις 20 ομάδες, μετρώντας μεγάλες επιτυχίες, αλλά και ανάδειξη πολλών ταλέντων που στη συνέχεια έκαναν μεγάλες καριέρες.
Αμέσως μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΑΜΣ Φιλωτίου ο Στέφανος Μεϊμάρογλου προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις στο sportcyclades.gr:
«Θέλω να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιου του Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ ΝΑΞΟΥ, για την τιμητική πρόταση που μου έκανε, και μου πρότεινε να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδος, μέχρι την λήξη της φετινής αγωνιστικής σαιζόν 2013 - 2014.
Αναλαμβάνω την τεχνική ηγεσία της ομάδος, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για έναν σύλλογο με νοικοκυρεμένη διοίκηση, και πολύπλευρη αγωνιστική δράση, αφού ο σύλλογος, διατηρεί τμήματα και σε άλλα αθλήματα εκτός ποδοσφαίρου, και είναι μία κυψέλη αθλητισμού και πολιτισμού στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.
Γνωρίζω ότι η ομάδα έχει μείνει πίσω βαθμολογικά στο ξεκίνημα της, για το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Κυκλάδων, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πάμε πολύ καλά και θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό.
Για μένα η συνεργασία μου, με το ιστορικό συγκρότημα του Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ, είναι μία πρόκληση, και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ελπίζω με την δουλειά μας στην ομάδα να καταφέρουμε να αναδείξουμε νέους παίκτες, διότι αυτοί είναι το παρών και το μέλλον του ποδοσφαίρου.
Γνωρίζω ότι οι φίλαθλοι του συλλόγου, είναι πολυπληθείς, και αγαπούν παθολογικά την ομάδα, και τους διαβεβαιώ, ότι τόσο εγώ, όσο και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να τους ικανοποιήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: