slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ 6ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Τον παρακάτω χαιρετισμό απέστειλε ο Βουλευτής Ηρακλείου και πρώην Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μανώλης Κεφαλογιάννης στο 6ο Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ηράκλειο παρουσία του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος κου Δημητρίου Μπαντιά και φορέων του Νομού.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες -στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

Σας καλωσορίζω στο Ηράκλειο και σας εύχομαι καλή επιτυχία στο Συνέδριο σας.
Με ιδιαίτερη συγκίνηση θυμάμαι την  συνεργασία μαζί σας την περίοδο 2004-2007.
Εκτίμησα ιδιαίτερα τόσο τις γνώσεις όσο και το φρόνημα των ανδρών και γυναικών του Λιμενικού Σώματος, που βοηθησαν τότε σε μια περίοδο πολύ αυξημένων απαιτήσεων επιτήρησης του θαλασσιου χώρου της Πατρίδας αλλά και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Επισημαίνω το ενδιαφέρον για τον άνθρωπο που δείχνετε όλοι σε δύσκολες στιγμές με αντίξοες συνθήκες. Την αυξημένη ευαισθησία που όλοι στο Λιμενικό έχουν για τον άνθρωπο στη θάλασσα, αποδεικνύει και η ημερίδα σας για τα ατυχήματα στο θαλάσσιο χώρο.

Η Χώρα έχει πάρει πολλά από όλους εσάς, περιμένει περισσότερα για τη φύλαξη των θαλασσίων συνόρων μας σε μια ιδιαίτερη κρίσιμη περίοδο, αδυνατώντας λόγω της οικονομικής κρίσης να σας αμοιψει όπως το αξίζετε.

Με ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις υπηρεσίες σας στην Ελλάδα, εύχομαι καλή συνέχεια  στο έργο σας και πάντοτε επιτυχίες.

 Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: