slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το Φιλώτι την πρόκριση ο ΠΑΣ το μέλλον [photos]

Η ποδοσφαιρική ποιότητα και η εμπειρία που διαθέτει ο ΑΜΣ Φιλωτίου ήταν αυτά που του έδωσαν τη νίκη-πρόκριση με 3-2 κόντρα στον νεοφώτιστο ΠΑΣ Νάξου.
Τον επόμενο αντίπαλο του στον θεσμό του Κυπέλλου Κυκλάδων περιμένει να μάθει πλέον το Φιλώτι, καθώς μετά από μία μέτρια εμφάνιση κατάφερε να προκριθεί στις λεπτομέρειες σε βάρος της νεανικής αλλά πολλά υποσχόμενης ομάδας του ΠΑΣ Νάξου. Ο αγώνας έγινε χθες (14/9) στις 16:00 στο γήπεδο του Αγερσανίου.
"Βροχή" στα....
πρώτα λεπτά
Ο ΑΜΣ Φιλωτίου μπήκε πιο δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 8ο λεπτό με αυτογκόλτου Πρωτονοτάριου. Και σαν να μην έφτανε αυτό για τον ΠΑΣ, ο Αποστόλης Μουστάκης με ένα καταπληκτικό από αυτά που συνηθίζει φάουλ των 40 μέτρων, αιφνιδιάζει τον Χύκα, κάνοντας το 2-0 για τον ΑΜΣ Φιλωτίου.
Οι παίκτες του Πέτρου Μαράκη αν και αιφνιδιασμένη δεν τα έβαλαν κάτω και μόλις στο 11' ο Μοσχονάς μετά από πάσα του Μαράκη, βγαίνει τετ α τετ με τον Παλάζη, το οποίον και νικά, γράφοντας το 2-1.
Στο 15' ο Μανωλάς με σουτ-κεραυυνό μέσα από τη μεγάλη περιοχή δίνει εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων για την ομάδα του Φιλωτίου, κάνοντας το 3-1.
Στο 20' και στο 26' ο ΠΑΣ χάνει μοναδικές ευκαιρίες με Μοσχονά και Σορώκο, με το γυριστό σουτ μάλιστα του τελευταίου να καταλήγει στο δοκάρι του Παλάζη.
Η μείωση του σκορ για τον ΠΑΣ ήρθε στο 38΄, όπου ο Σκιαδάς με σουτ κατάφερε να νικήσει τον Παλάζη. Είχε προηγηθεί μια μεγάλη ευκειρία του Μανωλά στο 32΄. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 3-2 υπέρ του Φιλωτίου να μοιάζει ρευστό.
Προσπάθησε
Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Νάξου έκανε την προσπάθεια να γυρίσει το παιχνίδι, όμως στάθηκε η ευκαιρίες που έκανε σταματούσαν πάνω στον έμπειρο Παλάζη, ο οποίος με 2-3 καλές αποκρούσεις έδωσε την πρόκριση στο Φιλώτι.
Στο 62' Σκιαδάς και στο 74' ο Μοσχονάς νικήθηκαν από τον έμπειρο πορτιέρο.
Το Φιλώτι προσπάθησε να απαντήσει στο 75'με σουτ του Λυμπερτά που πέρασε μόλις άουτ. Και με τον ίδιο παίκτη λίγο αργότερα να βλέπει τους αμυντικούς του ΠΑΣ να σώζουν σίγουρο δικό του γκολ πάνω στη γραμμή.
Κάπως έτσι το παιχνίδι έφτασε στο τέλος του με τον ΑΜΣ Φιλωτίου να παίρνει την δύσκολη πρόκριση απέναντι σε έναν αντίπαλο που έκανε την επίσημη πρεμιέρα του στο ποδοσφαιρικό στερέωμα των Κυκλάδων, μια εμφάνιση που μόνο θετικά σχόλια μπορεί να αποσπάσει, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Πολύ καλή η διαιτησία των Κουζούμη, Δεληγιάννη, Μουταφη.
Συνθέσεις
ΑΜΣ Φιλωτίου (Βασαλάκης): Παλάζης, Μουστάκας Ν., Λιόφαγος, Κατσούρος, Μουστάκας Α., Προμπονάς (77΄Ψαρράς Σ.), Πολυκρέτης (88΄Κατζιλιέρης), Μουστάκας Δ., Κρητικός, Λυμπερτάς, Μανωλάς.
Αναπληρωματικοί: Βασιλάκης Μ., Κοττάκης Ι., Μανιός, Βασιλάκης .κ. Μ., Κρασσάς Ι.
ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χίκα, Φλεριανός, Κλουβάτος, Πρωτονοτάριος, Μαράκης, Σορώκος, Ζακο, Παπαδόπουλος, Μαράκης Π., Μοσχονάς (77΄Μανιός), Σκιαδάς (69΄Ματάκιας).
Αναπληρωματικοί: Κατεινάς, Βερύκοκος, Κουφόπουλος.
Δείτε φωτογραφίες του αγώνα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: