slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πάνος Καμμένος: Πορτοσάλτε, Καψής και Παπαχρήστος φταίνε για το κατοστάρι της ζωής μου (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τερμάτισε ο Πάνος Καμμένος αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχει σωτηρία για τη χώρα. Είπε με λίγα λόγια ότι στο Κερατσίνι τον κυνήγησαν οι Πορτοσάλτε, Καψής, Παπαχρήστος, Μπόμπολας, Μέρκελ, Σόιμπλε και από πίσω τους τον κυνηγούσε κι ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο... τώρα γιατί το παντελόνι του παρά λίγο να βρεθεί λάφυρο στα χέρια αναρχοάπλυτων, μόνο αυτός ξέρει...]

Μέσω των social media, και του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, o Πάνος
Καμμένος ενημέρωσε ο ίδιος για την κατάσταση της υγείας του, μετά την επίθεση που δέχτηκε το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κερατσίνι, ενώ βγαίνοντας από το νοσοκομείο έκανε και δηλώσεις
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μάλιστα δεν παρέλειψε να εξαπολύσει επίθεση κατά συμφερόντων και δημοσιογράφων, ονοματίζοντας τους τελευταίους ως ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης εναντίον του.

“Είμαι καλά, ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης υπάλληλοι συμφερόντων που θίγουμε όπως ο Καψής ο Πορτοσάλτε ο Παπαχρήστος. ΑΡΘΡΟ 120 Συντάγματος”, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Λίγο αργότερα βγαίνοντας από το νοσοκομείο δήλωσε

"Οι παρακρατικοί μαζί με τους νεοναζιστές επιθυμούν να παραδώσουν την πατρίδα μας στους δανειστές" είπε ο κ. Καμμένος και ζήτησε την ενότητα του ελληνικού λαού απέναντι σε αυτούς, "οι οποίοι με εντολές προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα τρομοκρατίας, ένα κλίμα υποταγής προς την τρόικα και τους δανειστές" καθώς και την εφαρμογή "του άρθρου 120 του Συντάγματος, δηλαδή της προάσπισης του Συντάγματος από το σύνολο του Ελληνικού λαού".
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο οι Έλληνες μπορούν να ξεσηκωθούν με ειρηνικό τρόπο και να απαιτήσουν με μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση την απαλλαγή της χώρας από την ξένη κατοχή, ενώ αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε το απόγευμα χαρακτήρισε "ηθικούς αυτουργούς" εκείνους που "υπηρετούν συμφέροντα".
«Άκουσα με μεγάλη προσοχή το συνάδελφό σας κ. 'Αρη Πορτοσάλτε ηθικό αυτουργό της επίθεσης εναντίον μου, όπως και όλων εκείνων των εφημερίδων που με χρήματα της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» με λίντσαραν πολιτικά σήμερα το πρωί. Τους το χαρίζω και τους λέω ότι οι Έλληνες είμαστε μια κοινωνία δημοκρατών που θα αντισταθεί στις τακτικές αυτές. Θα απαντήσουμε με δημοκρατικό τρόπο, με ηρεμία, με ειρήνη απέναντι στο φασισμό και τα συμφέροντα που θέλουν να καθυποτάξουν τον ελληνικό λαό» είπε ο κ.Καμμένος.
Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν η επίθεση που δέχτηκε σχετίζεται με την δική του προτροπή "να λιντσάρουν οι πολίτες έναν αιρετό δήμαρχο" ο κ.Καμένος είπε ότι "χθες από το MEGA, ο αδελφός του υπουργού ο κ. Καψής προέτρεψε να με λιντσάρουν. Σας το χαρίζω κυρία μου. Όπως χαρίζω και στον κ. Μπόμπολα των συμφερόντων της «Ελληνικός Χρυσός» και των ορυχείων την επίθεση εναντίον μου. Ας επιτεθούν όσο θέλουν σε εμάς, είμαστε πολύ πιο ισχυροί από αυτούς. Και να το παίξετε αυτό, αλλιώς θα το παίξουμε εμείς στο διαδίκτυο".


Το βράδυ ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε στο δελτίο του ΣΤΑΡ τι του είπε ο Π. Καμμένος σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν:

Δεν υπάρχουν σχόλια: