slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κουράστηκε το καλοκαίρι ο ΓΑΠ... και ζήτησε νέα άδεια από τη Βουλή

Δεν έχουν προηγούμενο όσα συμβαίνουν με τις άδειες τους Γιώργου Παπανδρέου στη Βουλή. Κι αυτό γιατί χθες, πρώτη ημέρα λειτουργίας του Γ' Θερινού Τμήματος στη Βουλή στο οποίο -θεωρητικά- συμμετέχει ο πρώην Πρωθυπουργός, ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπανδρέου αιτήθηκε και πήρε τελικά νέα άδεια με το καλημέρα. Κι ας έλειπε από τις 23 Ιουλίου, για δύο περίπου μήνες δηλαδή, αφού δεν συμμετείχε ούτε στο Α' ούτε στο Β' Θερινό Τμήμα.
Και μπορεί το αίτημα να αναγνώστηκε από το Προεδρείο της Βουλής λίγο πριν από τη μία τα....
μεσάνυχτα ώστε να μην υπάρχουν στην αίθουσα πολλοί βουλευτές, οι αντιδράσεις ωστόσο δεν έλειψαν αφού Βασίλης Καπερνάρος και Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισαν να φωνάζουν ότι δεν εγκρίνουν το αίτημα του ΓΑΠ.

"Με αυτό το θέμα έχει γίνει υποβάθμιση στο Κοινοβούλιο, μόνο αυτό λέω, γι' αυτόν τον κύριο με τις άδειες που του εγκρίνετε να επισκέπτεται αναιτιολογήτως όλο τον κόσμο, χωρίς αιτιολόγηση της απουσίας. Τόσο πολύ έχει ευτελιστεί το θέμα του «έτσι γουστάρω, όποτε γουστάρω, εγκρίνετε σιωπηλώς και πάω όπου γουστάρω»;" είπε χαρακτηριστικά ο Β. Καπερνάρος.

Όσο για το που έχει φτάσει ο αριθμός των αδειών του κ.Παπανδρέου από πέρσι το καλοκαίρι; Οι υπηρεσίες της Βουλής έχουν χάσει το μέτρημα με τις άδειες να υπολογίζεται ότι είναι κοντά στις 20

Δεν υπάρχουν σχόλια: