slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κωμικοτραγικό: Ενός λεπτού σιγή για τον Φύσσα προτείνει ο Παπαδημούλης. Συμφωνεί ο Κασιδιάρης και ο Παπαδημούλης αλλάζει γνώμη!

Aπίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στη Βουλη όταν ο Δημήτρης Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης έσπευσε να συμφωνήσει με την τήρηση του ενός λεπτού σιγής. Το αποτέλεσμα ήταν ο Δημήτρης Παπαδημούλης να αποσύρει την....
πρότασή του. Ο Δημήτρης Παπαδημούλης είπε «Αυτή την ώρα κηδεύεται ο Παύλος Φύσσας που έπεσε νεκρός από το δολοφονικό μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά. Αυτή η εν ψυχρώ δολοφονία - με πολιτικά κίνητρα όπως προκύπτει από ανακριτικό υλικό - είναι ιστορική στιγμή που μπορεί να αποτελέσει σημείο καμπής ώστε η οργανωμένη πολιτεία να αντιμετωπίσει τη δράση της Χ.Α. Μηδενική ανοχή. Με Δημοκρατία για τη Δημοκρατία. Με καθαρό «ΟΧΙ» όλων των πτερύγων της Βουλής στην επιστροφή σε ένα εμφυλιακό κλίμα. Προτείνω στην μνήμη νεκρού να τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή».
Ο Ηλίας Κασιδιάρης απάντησε «συμφωνούμε με την πρόταση και επειδή ακούμε αστειότητες απαντάμε σε όλους αυτούς που παριστάνουν τους ηλιθίους και δεν καταλαβαίνουν ότι από την πρώτη στιγμή καταδικάσαμε την δολοφονία και δεν έχουμε καμία σχέση. »
Καταγγέλλω την γελοιότητα και όλους αυτούς που εκμεταλλεύονται το έγκλημα για πολιτικούς λόγους. Γελάμε μαζί τους!www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: