slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αν είναι δυνατό!!! Χέρι και στα εσωκομματικά της Ν.Δ. στη Ρόδο βάζει ο χέρι Μαχαιρίδης !

ΘΕΛΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ!

Για να προταθεί και υποστηριχθεί ως κοινός υποψήφιος. Δεν θέλει ν’ αφήσει με τίποτα τη γλυκιά καρέκλα της εξουσίας
Απροκάλυπτη παρέμβαση στις εσωκομματικές εκλογές της Ν. Δημοκρατίας για ανάδειξη νέας ΝΟΔΕ, επιχειρεί ο Περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης και ορισμένοι στενοί φίλοι του. Η απροκάλυπτη παρέμβαση αποσκοπεί στην εκλογή προέδρου στη.....
ΝΟΔΕ που να είναι της αρεσκείας τους (και του χεριού τους), με έναν και μοναδικό στόχο: Να στηρίξει η ΝΟΔΕ μια νέα υποψηφιότητα του κ. Μαχαιρίδη για τη θέση του Περιφερειάρχη!
Η σημερινή δομή της ΝΟΔΕ και των άλλων κομματικών οργανώσεων της Ν.Δ., ειδικά δε η παραμονή του κ. Τάκη Μιχαήλου, στη θέση του προέδρου, δεν εξυπηρετεί τα σχέδια του κ. Μαχαιρίδη και κάποιων στενών φίλων του. Κι’ έτσι, ψάχνουν να βρουν …αντικαταστάτη του κ. Μιχαήλου, πράγμα βέβαια που αποκλείεται να πετύχουν. Προκειμένου όμως να πετύχουν οι σχεδιασμοί τους εκθέτουν αξιόλογα στελέχη της Ν.Δ. αφού με τις παρεμβάσεις τους δημιουργούν τριβές στο εσωτερικό της ΝΟΔΕ – έστω και ασήμαντες.
Είναι δε ενδεικτικό της πρεμούρας της παρέας Μαχαιρίδη το γεγονός ότι μεθόδευσαν την αποχώρηση του κ. Τ. Μιχαήλου δια της γνωστής μεθόδου της …αναβαθμίσεως!
Η ίδια αυτή πρεμούρα είναι χαρακτηριστική για τον εναγκαλισμό και την εξάρτησή τους από την εξουσία, πράγμα που πρέπει να βάλει σε σκέψεις τους πολίτες ώστε να εξάγουν τα – προφανή άλλωστε – συμπεράσματα…
Όλα τα παραπάνω είναι φυσικά γνωστά στη Ν.Δ. και ήδη έχουν ενημερωθεί και οι αρμόδιοι στα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα. Επίσης η σημερινή ΝΟΔΕ έχει ξεκαθαρίσει ότι στήριξη Μαχαιρίδη για μια ακόμη θητεία στην Περιφέρεια δεν είναι δυνατόν να υπάρξει κι’ ούτε να επιβληθεί από κανέναν. Γι’ αυτό και γίνονται προσπάθειες για να συγκροτηθεί μια άλλη ΝΟΔΕ, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους!
Rodosalarm


Δεν υπάρχουν σχόλια: