slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το όνομα του δολοφονημένου 53χρονου ταξιτζή στην Πάρο, το θυμάται κανείς,

Το όνομα του δολοφονημένου 53χρονου ταξιτζή στην Πάρο, τον οποίο σκότωσε εν ψυχρώ ο ακροαριστερός Τάσος Θεοφίλου, δεν το θυμάται κανείς, παρά το γεγονός ότι πέρασε μόνο 1 χρόνος από τις 20-8-2012 και η δολοφονία έγινε σε συμπλοκή για μια ληστεία που θα χρηματοδοτούσε το ταμείο ακροαριστερής τρομοκρατικής οργάνωσης.
Κανένας δεν τον χαρακτήρισε "μάρτυρα" και "αγωνιστή" και κανένα βοθροκάναλο δεν αφιέρωσε όλο το πρόγραμμά του, και ούτε καν είδαμε τη φωτογραφία του δράστη.
Κανείς σας δεν θυμάται το όνομα του νεκρού βιοπαλαιστή πατέρα 2 παιδιών και κανείς σας δεν είδε τη φάτσα του δολοφόνου, επειδή ο φονιάς ήταν.....

"αριστερός".
Ε λοιπόν, αυτός ο φασισμός του διαχωρισμού της ζωής των πολιτών, σε "μάρτυρες αγωνιστές" αν ο δολοφόνος είναι ακροδεξιός και "σκουπίδια που θάφτηκαν και ξεχάστηκαν" αν ο δολοφόνος είναι ακροαριστερός, πρέπει να τελειώσει. Και θα τον τελειώσετε εσείς, υπενθυμίζοντας αυτά τα γεγονότα σε κάθε φασίστα, που κρυφοκαμαρώνει κατά βάθος όταν ο δολοφόνος είναι ακροαριστερός, όπως οι ακροαριστεροί που έγραψαν για τον άτυχο ταξιτζή "το μόνο ευχάριστο γεγονός του καλοκαιριού ήταν η θέα του ψόφιου βλάκα στην Πάρο".
Και, οι γουρουνοφασίστες που το έγραψαν αυτό, θα ήταν σίγουρα σε κάποιο "αντιφασιστικό" συλλαλητήριο για τη μνήμη του "Παύλου", να μας δίνουν μαθήματα δημοκρατίας!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι δήθεν ΝΔήτες αλλά στην πραγματικότητα Χρυσαυγήτες του Μπλοκ κάθε μέρα και αποκαλύπτοντε. Αυτά που γράφετε να τα πείτε στο αφεντικό σας το Βρούτση για να σας δώσει και την απάντηση. Δεν καταλαβαίνετε ότι περιμένουν να γυρίσουν στο μαντρί σας οι ψηφοφόροι τους αν πάψουν να υπάρχουν; Οι ακροαριστεροί αν πάνε φυλακή οι ψηφοφόροι τους θα πάνε στο ΣΥΡΙΖΑ και αυτό δε συμφέρει τη ΝΔ κουτορνίθια!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΟΥΡΕΨΟΥ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΕ ΠΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ . ΜΟΝΟ ΖΩΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

από τη γαδα τα γράφεις;