slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Reunion στο ΠΑΣΟΚ: μαζί Σημίτης - Παπανδρέου - Βενιζέλος


Το «όλον ΠΑΣΟΚ» θα δούμε στις εκδηλώσεις για την 39η επέτειο από την ίδρυση του κόμματος, στις 3 Σεπτεμβρίου, καθώς ο Κώστας Σημίτης και ο Γιώργος Παπανδρέου αποδέχθηκαν την σχετική πρόσκληση.
Οι κ.κ. Σημίτης και Παπανδρέου θα ανέβουν επίσης στο βήμα, κάνοντας κεντρικό γεγονός τις ομιλίες όλων των εν ζωή διατελεσάντων προέδρων του .....κόμματος.

Η παρουσία του Κώστα Σημίτη, οριστικοποιήθηκε με τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, κάτι που δείχνει ότι οι σχέσεις τους είναι ομαλές, ενώ το ίδιο λέγεται και για τον Γιώργο Παπανδρέου, μετά από τη «θύελλα» που έχει προκύψει για τα οικονομικά του κόμματος.

Στόχος της προσπάθειας Βενιζέλου είναι να κλείσει τα εσωκομματικά μέτωπα και να στείλει μήνυμα ενότητας, την ώρα που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν «χαμηλές πτήσεις» για το κόμμα, ενώ στα επόμενα βήματα θα πρέπει να αναμένεται και ένα ευρύτερο κάλεσμα προς το κοινό της Κεντροαριστεράς, μέσω της προσέγγισης κινήσεων, αλλά και προσώπων τα οποία εξακολουθούν να χαίρουν πολιτικής εκτίμησης.

Πηγή: εφημερίδα «Καθημερινή»

Δεν υπάρχουν σχόλια: