slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βουτιά στις δροσερές σελίδες του Αυγουστιάτικου my naxos...

 Κυκλοφόρησε το Αυγουστιάτικο  τεύχος του περιοδικού my naxos άκρως καλοκαιρινό και ενδιαφέρον με πλούσια και δροσερά θέματα.
Μετά την επιτυχημένη  διπλή έκδοση του Ιουλίου 2013 (Ελληνικά, Αγγλικά), έτσι και τώρα το τεύχος πρωτοπορεί και γίνεται η αγαπημένη συντροφιά για όλους...
Το my naxos που κυκλοφόρησε, έχει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ύλη και διαβάζεται ευχάριστα τόσο από τους.....


μόνιμους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες της Νάξου, Έλληνες και ξένους, οι οποίοι μέσα από τις σελίδες του ταξιδεύουν στις ομορφιές, την ιστορία, την παράδοση και τη σύγχρονη κοινωνία της νησιού.
Ανάμεσα στην πλούσια ύλη του Αυγουστιάτικου my naxos, παρουσιάζονται θέματα όπως η ιστορία της Νάξου στο πέρασμα των αιώνων, οι άγνωστες και ειδυλλιακές παραλίες του νησιού που πολλοί ίσως δεν γνωρίζουν και θα ήθελαν να επισκεφθούν, περιπατητικές διαδρομές στα μοναδικά μονοπάτια της Νάξου που σε κάθε τους βήμα μπορείς να ανακαλύψεις έναν ολόκληρο κόσμο φυσικής ομορφιάς και ιστορίας, τα μουσεία με τα ανεκτίμητα ευρήματα και εκθέματα τους, τα activities, αλλά και η "λίστα" με όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνει το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Φιλοξενεί ενδιαφέρουσες  συνεντεύξεις, όπως του αντιδημάρχου τουρισμού Δημήτρη Λιανού αλλά και  της καταξιωμένης solist Elena Kiseleva.



Μέσα από σελίδες του περιοδικού της Νάξου, επίσης αναδύονται γεύσεις από τοπικές συνταγές με πρώτη ύλη την πατάτα σ' ένα αφιέρωμα στην καλλιέργεια του τοπικού προϊόντος, αλλά και γευστικές προτάσεις από ξεχωριστά καταστήματα φαγητού. Επίσης στις σελίδες του θα βρείτε προτάσεις, συμβουλές και ιδέες για ψώνια και αγορές, καθώς και για τρόπους διασκέδασης στη νυχτερινή ζωή του νησιού.



Στο τεύχος συμπεριλαμβάνεται  χρηστικός χάρτης για όσους θέλουν (Έλληνες και ξένους), εύκολα να εξερευνήσουν και να γνωρίσουν την κάθε γωνιά της Νάξου.



Αυτά και πολλά ακόμη  κρατούν δροσερή καλοκαιρινή  συντροφιά σε όποιον πάρει στα χέρια του το Αυγουστιάτικο my naxos...



Να σημειωθεί ότι το my naxos διανέμεται δωρεάν και μπορεί να το βρει κανείς στα πρατήρια τύπου αλλά και σε επιλεγμένα σημεία σε όλη τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες. Επίσης μπορεί να το ξεφυλλίσει και διαδικτυακά στο naxosnow.gr και issuu.com/mynaxos.

Δεν υπάρχουν σχόλια: