slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Χ. Κόκκινος σε Πάρο και Τήνο


Ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και του συνδυασμού “Νέα εποχή για τα νησιά μας”, Χαράλαμπος Κόκκινος μετέβη χθες και προχθές στην Τήνο και στην Πάρο όπου συμμετείχε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Συναντήσεις και με αιρετούς
Κατά την παρουσία του στην.....
Πάρο περιόδευσε στα Δημοτικά Διαμερίσματα της Παροικιάς και της Νάουσας, ενώ είχε συναντήσεις με πολίτες του νησιού και επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας, το οποίο απέκτησε Διοίκηση, ενισχύθηκε σε ιατρικό προσωπικό και “επιβάλλεται να επισπευθούν” όπως τόνισε “οι διαδικασίες για τη στήριξή του σε νοσηλευτικό προσωπικό και στην κάλυψη θέσης παιδιάτρου”. Συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο κο Μπιζά και τον κο Ροδίτη, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κο Βλαχογιάννη και την επικεφαλής της μειοψηφίας κα Πρωτολάτη και περιόδευσν στα έργα που πραγματοποιούνται στοΑεροδρόμιο.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας μετέβη στην Αντίπαρο όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο κο Λεβεντάκη όπου συζήτησαν την πορεία των έργων στο νησί και τις αναγκαίες δράσεις της Τουριστική Προβολής.- See more at: http://www.koinignomi.gr/news/politiki/politiki-notio-aigaio/2013/08/16/o-h-kokkinos-se-paro-kai-tino.html#sthash.GnnEmKlg.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: