slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Action 24: Το νέο ΠΑΣΟΚικο κανάλι


Γιατί ο “ντεφορμέ” Ε. Βενιζέλος χρειάζεται αθλητικό σταθμό;
Σε “σταθμός συγκέντρωσης” πράσινων και όχι μόνον δημοσιογράφων μετατρέπεται το κανάλι ACTION 24 του εξ απορρήτων συμβούλου επικοινωνίας και προβολής του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ε.Βενιζέλου. Ήδη ο Διονύσης Παναγιωτάκης, παραγωγός και σύζυγος της πρώην .....υφυπουργού Παιδείας του ΠΑΣΟΚ, Ελένης Κούρκουλα, στρατογολεί μια πλειάδα δημοσιογράφων και παρουσιαστών προκειμένου να ξεκινήσει ενημερωτικό πρόγραμμα και εκπομπές.
Θυμίζουμε ότι το κανάλι έχει περιφερειακή άδεια εκπομπής, η οποία αγοράστηκε μισοτιμής από τον καταζητούμενο Πέτρο Κυριακίδη, ο οποίος νωρίτερα το είχε αποκτήσει τον σταθμό από τον Σωκράτη Κόκκαλη (Magic TV).

Ο σταθμός ανήκει κατά 85% στη Rea Scenery LTD, συμφερόντων Διονύση Παναγιωτάκη, και κατά 15% στον Πέτρο Κυριακίδη. Ο Παναγιωτάκης σκοπεύει να μετατρέψει το αθλητικό κανάλι σε ενημερωτικό, χάρη και στις μεταγραφές πολλών γνωστών δημοσιογραφικών ονομάτων του κεντροαριστερού χώρου, όπως ο Γιάννης Αντύπας (πολιτικός συντάκτης, διευθυντής της εφημερίδας Καρφί), ο Βαγγέλης Γιακουμής (πολιτικός συντάκτης, ήδη παρουσιάζει ενημερωτική εκπομπή), ο Βασίλης Σκουρής (πολιτικός συντάκτης στα Μέσα του Χατζηνικολάου), η Χριστίνα Κοραή (πολιτική συντάκτρια επίσης στα μέσα του Χατζηνικολάου), ο Σεραφείμ Κοτρώτσος (επίσης στα Μέσα του Χατζηνικολάου), ο Δημήτρης Μαρκόπουλος (συντάκτης οικονομικού) κ.ά.

Ενδεικτικό της… «κεντροαριστερής» ενίσχυσης του καναλιού είναι το γεγονός πως ο Σταμάτης Μαλέλης ανανέωσε τη συνεργασία της δημοσιογραφικής σχολής που διευθύνει με το Action 24, με τους φοιτητές του να εμφανίζονται στις εκπομπές του καναλιού και να παρουσιάζουν τη δουλειά τους από τη συχνότητα. Με το Action 24 ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο φωνής, τακτοποιώντας και ορισμένους δικούς του δημοσιογράφους.

http://www.antinews.gr/2013/08/28/225347

Δεν υπάρχουν σχόλια: