slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Φτυσιμο Κιμούλη σε Παναρα: «Δεν φωτογραφίζομαι με πολιτικούς» του είπε το λαμογιο και αγκαλιασε τον Τσίπρα


[Καλα σου εκανε βλακα που ξεφτιλισες το θεσμο του υπουργου και πηγες στα καμαρινια να σαλιριζεις και να φωτογραφηθεις με τον φοροκλεφτη!! Αλλα ξεχασα... εσεις της ΝΔ ειστε αντικειμενικοι και σπρωχνετε μονο ΠΑΣΟΚους, δηλ. ΣΥΡΙΖΑιους]

Αρνήθηκε ο...
Γιώργος Κιμούλης να φωτογραφηθεί με τον υπουργό Πολιτισμού λέγοντας «δεν φωτογραφίζομαι με πολιτικούς εκτός αν τους παντρεύομαι» αμέσως μετά την παράσταση της Μήδειας στην Επίδαυρο. Κι όμως, αυτό δεν τον εμπόδισε να φωτογραφηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα!
Ποιος το περίμενε ότι τα καμαρίνια του θεάτρου της Επιδαύρου θα προσφέρονταν για πολιτικά συμπεράσματα και στάσεις; Κι όμως οι καθιερωμένες φωτογραφίσεις των «επισήμων» θεατών με τους συντελεστές έκρυβε εκπλήξεις, χάρη κυρίως στην έντονη προσωπικότητα του πρωταγωνιστή Γιώργου Κιμούλη, που καθήλωσε με την ερμηνεία του ως Μήδεια. Οπως γράφει το parapolitikaargolida «όταν πήγαν να τον φωτογραφίσουν με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο Υπουργό Πολιτισμού είπε πως "δεν φωτογραφίζομαι με πολιτικούς εκτός να τους παντρεύομαι " .Και συμπλήρωσε με χιούμορ μόνο αν τους παντρευτεί καθώς στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένος με γυναίκα πολιτικό.» Ως γνωστόν ο Γιώργος Κιμούλης ήταν παντρεμένος με τη Μαρία Δαμανάκη.



Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος εμφανίστηκε να φωτογραφίζεται με τον υπεύθυνο για τα κοστούμια Γιάννη Μετζικώφ ο οποίος προ μηνός διορίστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Θεάτρου. Ομως την επόμενη μέρα, μετά την παράσταση έσπευσε στα καμαρίνια ο Αλέξης Τσίπρας, με τον οποίο ο Γιώργος Κιμούλης φωτογραφήθηκε σε θερμό ενσταντανέ. Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ συνόδευαν η συζυγός του, ο Νίκος Παππάς και ο Θοδωρής Δρίτσας.




Φωτογραφίες Εurokinissi
 Δεξί X-Trem(i)

Δεν υπάρχουν σχόλια: