slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

« Φουντωνουν παλι οι φήμες για το γάμο» Μαχαιρίδη – Κόκκινου

Όλο και πιο έντονες οι φήμες ότι θα κατέβουν σε κοινό ψηφοδέλτιο 
 Αυξάνονται και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τους Γιάννη Μαχαιρίδη καιΧαράλαμπο Κόκκινο να κατεβαίνουν σε κοινό ψηφοδέλτιο στις επόμενες περιφερειακές εκλογές, με τον πρώτο να είναι επικεφαλής και το δεύτερο, υποψήφιος χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων.
Μπορεί ο κ. Κόκκινος να διαψεύδει ότι υπάρχει οποιαδήποτε συμφωνία, αλλά...
και μόνο που δηλώνει ανοιχτός σε συνεργασίες, αυτό μας δίνει το δικαίωμα να υποθέσουμε πολλά.
Ανεξάρτητα όμως τι λένε και τι δε λένε οι δύο πολιτικοί παράγοντες της Περιφέρειας, αυτό το οποίο έχει μεγαλύτερη σημασία είναι τα γεγονότα τα οποία μαρτυρούν ότι οι μεταξύ τους σχέσεις είναι πολύ καλύτερες και στενότερες σε σχέση με το παρελθόν.
Προ ημερών και κατά το ταξίδι τους στην Πάτμο για τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, Γιάννης Μαχαιρίδης και Χαράλαμπος Κόκκινος είχαν εγκάρδια συζήτηση και μάλιστα μαθαίνουμε ότι ήπιαν μαζί και ουισκάκια. Επίσης, την Τρίτη 23 Ιουλίου θα συμμετέχουν από κοινού σε σύσκεψη που θα γίνει υπό τον περιφερειάρχη στη Μύκονο με αντικείμενο τα προβλήματα του νησιού.Ποτέ και σε κανένα άλλο νησί δεν έχει συμπέσει κοινή επίσκεψη και των δύο. Μήπως είναι τυχαίο που θα βρεθούν μαζί στη Μύκονο; Την απάντηση θα δώσουν οι εξελίξεις τους επόμενους μήνες.  





Δεν υπάρχουν σχόλια: