slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίθεση «ΓΙΑΝΝΑΡΟΥ » ΣΤΟ Βενιζέλο «Δεν είναι και δε θα γίνει ποτέ αρχηγός μας»

Απογοητευμένος με όσα συμβαίνουν στο κόμμα του δηλώνει το μέλος του ΠΑΣΟΚ και π. πρόεδρος της Νεολαίας Κυκλάδων, Γιάννης Μαράκης. Διαβάστε τι έγραψε στο διαδίκτυο:

Για τις εξελίξεις: «Βράζει» το ΠΑΣΟΚ»
Για τη στάση του κόμματός του: «Για όσους το ξέχασαν. ΠΑΣΟΚ σημαίνει: Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα»
Για τον Ευάγγελο Βενιζέλο: «Δεν είναι και δε θα γίνει ποτέ αρχηγός μας»

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν υπαρχεις εισαι μεγαλο νουμερο !!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Λίγο να συνεχίσει ακόμα , και θα μας κάνει αγαπητό το Βενιζέλο !!!

Ανώνυμος είπε...

Καλό σημάδι οι δηλώσεις αυτές. Φαίνεται ότι ο Βενιζέλος δεν ποζάρει με τον κάθε τυχάρπαστο όπως έκανε ο Γιωργάκης με τον κάθε Γιαννάκη και έτσι θα γλυτώσουμε από τα εμετικά κομματικά βιογραφικά φυλλάδια του κάθε βαρεμένου.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος προβοκάτορας τα γράφει όλα αυτά. Οι θέσεις του είναι σταθερές και είναι αυτές που έγραψε μετά το 9ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013
Μαράκης Γιάννης:
"Το 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ αποτελεί μια νέα αρχή"
Το 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ελπίδας και προοπτικής , αφουγκράστηκε την κοινωνία που έχει φτάσει στα όρια της και είπε ένα βροντερό ΟΧΙ σε νέα αντιλαϊκά και κοινωνικά άδικα μέτρα.
Το 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ έστειλε μήνυμα στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, παίρνοντας θέση μάχης δίπλα στο μικρομεσαίο, τον άνεργο, δίπλα σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα……….. και δεν είναι λόγια.
Το 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε την
επαναδιαπραγμάτευση της προγραμματικής συμφωνίας με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με στόχο μέτρα ανακούφισης των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων και να μην ψηφίσει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ νέα μέτρα.
Το 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ αποτελεί μια νέα αρχή, την αφετηρία για μια νέα μεταπολίτευση, μια μεταπολίτευση που απαιτείτε να ξηλώσει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο που ριζωμένο σαν απόστημα σαπίζει την κοινωνία. Η αρχή έγινε ήδη.

Ανώνυμος είπε...

Οι κλανιές των παλαιοκομματικών, των λαϊκιστών και των καλοβολεμένων περασμένων εποχών όλων των κομμάτων σιγά-σιγά λιγοστεύουν. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν ακόμη κάποιοι που νομίζουν ότι πρέπει να κλάνουν πότε πότε για να γίνεται αισθητή η παρουσία τους.