slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νίκος Πρωτονοτάριος: «Μας κατέστρεψες και μας πάτωσες»


Τα "έχωσε" στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Πρωτονοτάριος 
Ο Νίκος Πρωτονοτάριος, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ εκ Νάξου, τα «έχωσε» για τα καλά στον πρόεδρο του Κινήματος Ευάγγελο Βενιζέλο και σχολίασε με ιδιαίτερα σκληρά λόγια τη στάση που κράτησε στο θέμα της μεγάλης κυβερνητικής κρίσης.
Έγραψε στο facebook:


«Όπου τοποθετήθηκες αντιπρόεδρος καταστραφήκαμε κι όπου "τοποθετήθηκες" πρόεδρος πατώσαμε!!! Στην Απείρανθο λέγαμε κάποτε: "Αρχηγός είν ο μανάβης Κι απο κεί να καταλάβεις...!!!»

«Ξευτιλίστηκες! Ξεβρακώθηκες! Θυμάσαι όταν έμπαινες, αμούστακο κοπελάκι, στην Κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 80, τι σου έλεγαν κάποιοι εκεί μέσα;;; Κώστας, Λίλα, Αντώνης, Γιάννης, Λευτέρης κλπ κλπ. Θυμήσου γιατί αλλιώς θα σου θυμήσω εγώ...»

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΘΥΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ.ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΣΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΕΡΑΘΙΤΗΣ ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ.ΓΙΑΥΤΟ ΣΕΜΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Από που κι ως που ρε Νάξιε στέλεχος ο κύριος ; Μονίμως ϋποψήφιος¨ στο μυαλό του και μόνο υπήρξε. Δεν τον υπολόγισε ποτέ ούτε η μανα του που λένε. Απλώς είναι η εποχήπου κάθε πικραμένος έχει το δικαίωμα να φωνάζει κι αυτός ΠΑΡΩΝ μπας και ... Δεν βλέπεις που ξύπνησε κι ο Γιαννάκης ;

Ανώνυμος είπε...

Η επιχείρηση του Νεοδημοκράτη Κώτσου στη Νάξο τον οποίο με τόσο πάθος υποστήριζες και προστάτευες επειδή δήθεν τον κυνηγούσε κομματικά το ΠΑΣΟΚ πως πάει τώρα και ένα χρόνο με την κυβέρνηση της ΝΔ; Γιατί δεν τον δικαίωσαν από το κυνήγι του εκδικητικού κόμματος σου ή μήπως προστάτευες κάποιον παράνομον που έπαιρνε θαλασσοδάνεια και δεν τηρούσε τις δεσμεύσεις του; Με κάτι τέτοιους ψευτοεπιχειρηματίες και προστάτες σαν και εσένα φθάσαμε εκεί που φθάσαμε.

Ανώνυμος είπε...

μήπως έμαθες πόσοι απ' το Υπ. Γεωργίας παραπέμπονται για τηη υπόθεση Κώτσου απ' τον εισαγγελέα με κακούργημα για παθητική δωροδοκία κ.λπ.;

Ανώνυμος είπε...

Οι κλανιές των παλαιοκομματικών, των λαϊκιστών και των καλοβολεμένων περασμένων εποχών όλων των κομμάτων σιγά-σιγά λιγοστεύουν. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν ακόμη κάποιοι που νομίζουν ότι πρέπει να κλάνουν πότε πότε για να γίνεται αισθητή η παρουσία τους.