slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τα Σιφνέικα νέα στο naxio



Φίλοι και φίλες
Καλησπέρα. Αυτό το φύλλο γράφτηκε και «στήθηκε» κατά 80% στη Σίφνο, κάτι που η σύγχρονη τεχνολογία το επιτρέπει. Ελπίζουμε να σας φέρνει λίγη από τη μοσχοβολιά του νησιού, που φέτος το Πάσχα ήταν, με τη βοήθεια του θαυμάσιου καιρού, ονειρεμένο.
Κάθε μήνα η εφημερίδα έχει ένα πρόβλημα, που θέλουμε να το.....
μοιραστούμε μ’ εσάς, τους.παραλήπτες της ηλεκτρονικής αποστολής. Τη στιγμή που γράφεται, δηλ. τις πρώτες μέρες του επόμενου μήνα από εκείνον που γράφει στην ημερομηνία, συμβαίνουν γεγονότα που κανονικά θα έπρεπε να συμπεριληφθούν ημερολογιακά στο επόμενο φύλλο, αλλά που δεν θέλουμε να τα αφήσουμε να μπαγιατέψουν ως είδηση, περιμένοντας ένα μήνα, αφού τα ξέρουμε και τα έχουμε. Έτσι βλέπετε π.χ. στο φύλλο Απριλίου, που κρατάτε, γεγονότα του Μάη (όπως τα πασχαλινά). Ελπίζουμε στην κατανόησή σας. Καλή ανάγνωση. Περιμένουμε την κριτική σας ή έστω ένα απλό ο.κ, ότι δηλ. λάβατε αυτό το μήνυμα και μαζί την εφημερίδα. Και μην ξεχνάτε τη συνδρομή σας!


Υ.Γ . Σ’ αυτό το φύλλο έχουμε τέσσερα κείμενα γραμμένα στα σιφναίικα και χαιρόμαστε πολύ, έστω κι’ αν δεν καταλαβαίνουμε όλοι όλες τις λέξεις ...

sifnaiika_nea2 copy.jpg

sifnaiika_nea3 copy.jpg

sifnaiika_nea4 copy.jpg

sifnaiika_nea5 copy.jpg

sifnaiika_nea6 copy.jpg

sifnaiika_nea7 copy.jpg

sifnaiika_nea8 copy.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: