slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Έκρηξη με τραυματίες στη Σαλαμίνα


Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε νωρίς το πρωί σε ταβέρνα του νησιού με 13 τραυματίες, δύο εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση (Pics)
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε ήμερα το πρωί στην Σαλαμίνα, σε κλειστή ταβέρνα απέναντι από την εκκλησία του.... Αγίου Δημητρίου.


Η έκρηξη σημειώθηκε την ώρα που στην εκκλησία απέναντι από την ταβέρνα γινόταν μνημόσυνο.

Από το ωστικό κύμα και τα σπασμένα τζάμια των παρακείμενων σπιτιών, τραυματίστηκαν 13 άτομα εκ των οποίων τα δύο σοβαρά.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι στο κέντρο υγείας του νησιού όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, από την ισχυρή έκρηξη έχει καταρρεύσει η ταβέρνα και παρακείμενοι τοίχοι από δύο ακατοίκητα παλαιά κτίρια.

Από την έκρηξη δεν εκδηλώθηκε φωτιά, ενώ στο σημείο μετέβησαν 3 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και 2 της ΕΜΑΚ με σκύλο, καθώς στο κατάστημα έχουν προκληθεί μεγάλες ζημιές και γίνονται έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Αυτή τη στιγμή στο σημείο βρίσκονται και συνεργεία του δήμου προκειμένου να βοηθήσουν στην απομάκρυνση μπάζων και τζαμιών.

Τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έκρηξη φιάλης προπανίου.

Πηγή:ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: