slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εγκύκλιος Μουσουρούλη ενόψει της τουριστικής περιόδου


¥   Ÿ ¥ ¡

Εγκύκλιο προς όλα τα λιμεναρχεία της χώρας, να διασφαλιστεί η ασφαλή και εύκολη διακίνηση επιβατών, οχημάτων και αγαθών στα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία κατά την περίοδο του καλοκαιριού, αλλά και να εντατικοποιηθούν οι αγορανομικοί έλεγχοι για την προστασία του τουρισμού, εξέδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστής Μουσουρούλης.
Συγκεκριμένα τα στελέχη του λιμενικού, καλούνται να.....
μεριμνούν για την ασφαλή διακίνηση των επιβατών, να λαμβάνουν μέτρα αστυνόμευσης και τάξης στα λιμάνια, σε συνεργασία με την αστυνομία και την τροχαία, να διενεργούν ελέγχους στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στους χώρους ευθύνης τους και να αντιμετωπίζουν το φαινόμενο της άγρας πελατών σε χώρους μεγάλης συγκέντρωσης τουριστών, που παρουσιάζει έξαρση κατά τη θερινή περίοδο και προκαλεί υποβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας.
«Η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων των επιβατών, νησιωτών και τουριστών, Ελλήνων και ξένων, κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου συνιστά πρώτιστο μέλημά μας» δήλωσε ο κ. Μουσουρούλης.
«Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από την αγορά είναι θετικά, καθώς η κίνηση είναι αυξημένη και θέλουμε η τάση αυτή να συνεχιστεί και να κορυφωθεί τους προσεχείς μήνες, με ασφάλεια και ομαλότητα» υπογράμμισε ο υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: