slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Ελένη Μενεγάκη ξανά στη Νάξο μετά τις επαφές ΕΑΣ Νάξου-Δ.Κοντομηνά

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι είναι οι εκπρόσωποι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου από την ανταπόκριση του προέδρου του Δ.Σ. του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά που για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες συναντήθηκε μαζί τους με αντικείμενο την προβολή της Νάξου και των προϊόντων της ΕΑΣ Νάξου από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Ιδιαίτερες είναι οι ευχαριστίες της ΕΑΣ προς το Ναξιώτη, γνωστό δημοσιογράφο του ALPHA στο πολιτικό ρεπορτάζ, Γιάννη Πιτταρά, που ήταν ο...  συνδετικός κρίκος για την επίτευξη των συναντήσεων. Ξανά η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στη Νάξο, αλλά και η εκπομπή του Νίκου Μάνεση, "60΄Ελλάδα"

Οι εκπρόσωποι της ΕΑΣ με τον κ. Δ.Κοντομηνά
Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει η ΕΑΣ Νάξου για την τόνωση της τουριστικής κίνησης του νησιού και την ανάπτυξη των εξαγωγών των προϊόντων της πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις με τον κ. Κοντομηνά και το επιτελείο του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Τα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν:

1. Η προβολή των προίόντων της Νάξου από την τηλεοπτικό σταθμό

2. Οι εξαγωγές σε Κίνα και Ρωσία που δρομολογήθηκαν και τα επόμενα βήματα

3. Η φιλοξενία της εκπομπής του δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση "60΄ Ελλάδα" και της Ελένης Μενεγάκη στη Νάξο.

Υπενθυμίζεται ότι κατά γενική ομολογία, η προβολή της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη το καλοκαίρι του 2011 από 20 έως 24 Ιουνίου από τη Νάξο, είχε συμβάλει σημαντικά στην προβολή του νησιού.



Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση από την ΕΑΣ Νάξου, ο πρόεδρος, Δημήτρης Καπούνης και οι κ.κ. Ιάκωβος Βαλέρης και Γ. Κουδουνας, δήλωσαν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την πορεία των συζητήσεων και το αποτέλεσμα, που είναι βέβαιο ότι θα συμβάλει τα μέγιστα τόσο για τη Νάξο, όσο και για τα ναξιακά προϊόντα.



Από τη συνάντηση των εκπροσώπων της ΕΑΣ Νάξου με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Alpha

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν αφηνετε την ενωση να πατε να γινεται τιποτα τηλεοπτικοί παραγωγοι ελεος!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟ..ΚΑΠΟΥΝΙΣΤΑΝ