slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αδειαζουν ολοι τον Τσιπρα: Φραστικό λάθος του Τσίπρα η δήλωση περί αναστολής Μνημονίου

Μεγάλη συζήτηση προκάλεσε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο του Economist, όπου έκανε λόγο για αναστολή του Μνημονίου. Μετα τον Λαφαζανη αλλα δυο στελεχη του ΣΥΡΙΖΑ αδειασαν τον Προεδρο τους και μιλανε για λεκτικο λαθος.
Ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ τόνισε ότι.....
πρόκειται για φραστικό λάθος του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας ότι από τον Μάρτιο του 2010 η θέση του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ίδια, δηλαδή να ακυρωθεί το μνημόνιο και να διαγραφεί το μεγαλύτερο μέρος του χρέους όπως έγινε το 1953 με τη Γερμανία.

Ο κ. Βίτσας πρόσθεσε ότι το δημόσιο χρέος και τα δημόσια χρέη των κρατών – μελών του νότου δεν είναι βιώσιμα.

Τσουκαλάς: Μιλάμε πάντα για κατάργηση του μνημονίου

«Μιλάμε πάντα για κατάργηση του μνημονίου» είπε στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου, στον Real fm, ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τσουκαλάς.

«Μιλάμε πάντα για κατάργηση του μνημονίου. Συνολικά η τοποθέτηση του κ. Τσίπρα δεν δίνει την αίσθηση ότι μιλάμε για μία αναστολή, αλλά για νέο εθνικό σχέδιο. Ήταν υπερβολικές οι αναφορές για αναστολή. Και χθες στην κοινοβουλευτική ομάδα ο κ. Τσίπρας δεν είπε κάτι διαφορετικό. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για οποιοδήποτε ενδεχόμενο», είπε ο κ. Τσουκαλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: