slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Χρυσαυγίτης βολεμένος της Βουλής: Σιγά ένα... χιλιάρικο παίρνω για να τα ξύνω


Μετακλητός υπάλληλος της βουλής, στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, κινήθηκε απειλητικά κατά των βουλευτών Σερρών της Ν.Δ Φωτεινής Αραμπατζή και Θεόφιλου Λεονταρίδη.
Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής (31/3) στο Σιδηρόκαστρο, με πρωταγωνιστή τον πρώην Σερραίο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νικήτα Σιώη, που όπως είναι.....

γνωστό παραιτήθηκε από τη θέση του (προκειμένου να πάρει τη θέση του ο φίλος της κόρης του Μιχαλολιάκου), για να διοριστεί στη συνέχεια μετακλητός υπάλληλος της βουλής και συγκεκριμένα στα γραφεία της Τ.Ο Σερρών του κόμματος όπου είναι και Γραμματέας.


Οι δύο βουλευτές της Ν.Δ, παραβρέθηκαν σε εκδήλωση του Συνδέσμου Ευελπίδων Μελενίκου στο Σιδηρόκαστρο. Κατά την αποχώρηση τους, δέχτηκαν φραστική επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς, τύπου "αλήτες", "¨κλέφτες" κ.α., από τον Νικήτα Σιώη, ο οποίος νωρίτερα επιχείρησε να καλέσει και άλλους ομοϊδεάτες του μέσω κινητού, προκειμένου να "γιουχάρουν" τους δύο βουλευτές.

Ο Θεόφιλος Λεονταρίδης απομακρύνθηκε εσπευσμένα χωρίς καμία αντίδραση ενώ η Φωτεινή Αραμπατζή, ζήτησε επιτακτικά από τον Γραμματέα της Τ.Ο Σερρών να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς του. "Μιλάς εκ του ασφαλούς γιατί είσαι βολεμένος στη βουλή" του δήλωσε η βουλευτής της Ν.Δ, για να της απαντήσει ευθαρσώς ... "Σιγά. Ένα χιλιάρικο παίρνω", προφανώς για το μισθό που λαμβάνει από τον Έλληνα φορολογούμενο για να περιφέρεται δεξιά και αριστερά και να προπηλακίζει όποιους δεν συμφωνούν μαζί του.

Η συμπεριφορά του Γραμματέα της Τ.Ο Σερρών της Χρυσής Αυγής, που αποχώρησε στη συνέχεια απο το σημείο, αποδοκιμάστηκε απο τους παρευρισκόμενους.

πηγή: infoserres

Δεν υπάρχουν σχόλια: