slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το Ιδρυτικό Συνέδριο του Κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ένα νέο ξεκίνημα για την Ελλάδα


MONO  O ΗΓΕΤΗΣ  ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ ΟΕΟ

Σε λίγες ημέρες πραγματοποιείται το Ιδρυτικό Συνέδριο του Κόμματός μας «Ανεξάρτητοι Έλληνες». Το Ιδρυτικό αυτό Συνέδριο θα σημάνει την πιστοποίηση της γέννησης ενός νέου δημοκρατικού κόμματος που ήθελε και περίμενε ο Ελληνικός Λαός. Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνανε ότι ο κόσμος ήθελε ένα νέο Κόμμα δημοκρατικό – πατριωτικό που θα κινείται στο αντιμνημονιακό μέτωπο. Αυτό το νέο Κόμμα, που γεννιέται από όλους εμάς, με Ηγέτη τον , Πάνο Καμμένο είναι ένα Κίνημα Λαού από απλούς ανθρώπους που προερχόμαστε από διάφορους πολιτικούς χώρους και μας ενώνει η ανιδιοτελής αγάπη για την Πατρίδα μας. Η γέννηση του νέου κινήματος – κόμματος ήταν αναγκαία αφού οι ...
δυνάμεις του παλαιοκομματισμού έδωσαν γη και ύδωρ στην Τρόικα και στο ΔΝΤ.
Στόχος μας είναι να φτιάξουμε τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» ένα κόμμα διαφορετικό από τα άλλα , ένα κόμμα ανοιχτό , με εσωκομματική δημοκρατία , με αποφάσεις που θα παίρνονται δημοκρατικά και στελέχη που θα αγωνίζονται για το κοινωνικό σύνολο. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε το νέο μας κόμμα - κίνημα ατμομηχανή του πολιτικού μας συστήματος χωρίς τις παιδικές ασθένειες των γερασμένων πολιτικών κομμάτων.
Όσοι βρισκόμαστε στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» είμαστε ενωμένοι σα μια γροθιά και αποφασισμένοι να φέρουμε τη ρήξη και την ανατροπή του κατεστημένου. Εγγύηση για όλα αυτά είναι ο Πάνος Καμμένος,ο  Ηγέτης του Κόμματός μας με τεράστια πείρα και πατριωτισμό.  Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» μετά το Ιδρυτικό μας Συνέδριο, που θα είναι ένα ανοιχτό και δημοκρατικό συνέδριο και που θα διαμορφώσουμε την εθνική μας πρόταση, ανοίγουμε τα πανιά μας για να αρμενίσουμε στα πελάγη μας και στις θάλασσες μας, με καπετάνιο το δικό μας άνθρωπο Πάνο Καμμένο, κόντρα στο «σύστημα» , κόντρα στο ΔΝΤ και την  Τρόικα για να απαλλάξουμε την Ελλάδα από τα Μνημόνια και την Τρόικα. Σε αυτό το αντιμνημονιακό ταξίδι καλούμε όλους τους Αιγαιοπελαγίτες, όλους τους Έλληνες.
Το σίγουρο είναι ότι θα πετύχουμε.
Γιατί είμαστε πολλοί.
Γιατί είμαστε Ανεξάρτητοι.
Γιατί είμαστε Έλληνες.
Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης
Δημοσιογράφος- Πολιτικό Στέλεχος «Ανεξάρτητων Ελλήνων»

Δεν υπάρχουν σχόλια: