slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αυτοί στον κόσμο τους

Φαίνεται ότι ορισμένοι αιρετοί έχουν χάσει κάθε σχέση με την πραγματικότητα. Την ώρα που η ανεργία , κυρίως στους νέους, πολλαπλασιάζεται, την ώρα που όλο και περισσότερες οικογένειες δεν τα βγάζουν πλέον πέρα, κάποιοι όπως ο κ. Μαχαιρίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας . Μετά τα επιτυχημένα αναπτυξιακά συνέδρια, που ένας θεός ξέρει πόσο μας κόστισαν, έρχεται και το ζεϊμπέκικο να μας
φτιάξει το κέφι. Το δημοσίευμα το δανειστήκαμε από τους συναδέλφους του
......cycladew24.gr
 Με ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, έκλεψε την παράσταση στο πρόσφατο ελληνοτουρκικό forum που πραγματοποιήθηκε στην Κω. Οι ζεϊμπεκιές του Μαχαιρίδη έγιναν πρώτο θέμα στα τοπικά ΜΜΕ της Δωδεκανήσου και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως, αναγκάζοντας μάλιστα τον περιφερειάρχη να κάνει διευκρινήσεις για το θέμα.
 Εμείς θα κρατήσουμε το εύστοχο σχόλιο που έκανε το aftodioikisi.gr. Ότι ο Γιάννης Μαχαίριδης ακολουθεί τα βήματα του ανθρώπου που τον επέλεξε στη θέση του υποψηφίου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου στις προηγούμενες εκλογές. Του π. πρωθυπουργού Γιώργου Παπαναδρέου, που με τη σειρά του, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, διασκέδαζε και χόρευε ζεϊμπέκικα μπροστά σε Τούρκους πολιτικούς το 2001.
Λέτε να δούμε τον κ. Μαχαιρίδη να διδάσκει και στο Χάαρβαρντ σε μερικά χρόνια; 
Εμείς πάντως θα του ευχηθούμε, τώρα που αποχωρεί από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και πηγαίνει στο Δήμο Ρόδου, να μην έχει την πολιτική κατάληξη του π. προέδρου του ΠΑΣΟΚ κι όπου κι αν τον βγάλει ο πολιτικός του δρόμος, να φύγει με ψηλά το κεφάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: