slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου Πανναξιακού ΑΟΝ


Είναι πραγματικότητα: η ομάδα γυναικών βόλεϊ του Σωματείου μας είναι πρωταθλήτρια του πρώτου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. Ο Πανναξιακός τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στα σαλόνια του αθλήματος, στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Το όνειρο των Ναξιωτών να δουν μια ομάδα της Νάξου στην υψηλότερη κατηγορία ομαδικού αθλήματος γίνεται πραγματικότητα. Ο αγώνας όσων συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια τα τελευταία τρία χρόνια –είτε εντός είτε εκτός διοικητικού συμβούλιου- συνεχίζοντας άξια την.......προσπάθεια και τα θεμέλια που εγκατέστησαν οι προηγούμενες διοικήσεις, απέδωσε καρπούς και το σωματείο μας και κατ’ επέκταση η Νάξος μας θα φιγουράρει ανάμεσα στις μεγαλύτερες δυνάμεις του αθλήματος.
Σε αυτή την προσπάθεια δεν ήμασταν μόνοι:
Μαζί μας είχαμε τους χορηγούς μας που ενίσχυσαν οικονομικά και ψυχολογικά την προσπάθεια της ομάδας μας. Και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς που πίστεψαν στην προσπάθεια αυτής της ομάδας και ελπίζουμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας.
Ευχαριστούμε την Διαγνωστική Νάξου για την ιατρική υποστήριξη που παρείχε στην ομάδα αφιλοκερδώς.
Ευχαριστούμε επίσης το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και το ΝΟΠΠΑΠΠΑ για την αμέριστη συμπαράσταση που παρείχαν στην προσπάθειά μας φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια.
Ευχαριστούμε την ΟΠΑΠ ΑΕ για την στήριξη της προσπάθειας μας και την εν γένει στήριξη που παρέχει στον σκληρά δοκιμαζόμενο ερασιτεχνικό ελληνικό αθλητισμό.
Να ευχαριστήσουμε όλες τις αθλήτριες και προπονητές που έδωσαν όλες του τις δυνάμεις τα προηγούμενα χρόνια χωρίς τη συμβολή των οποίων δεν θα φτάναμε εδώ που φθάσαμε σήμερα.
Ευχαριστούμε το τεχνικό τιμ του τμήματος για την βοήθεια και την τεχνική υποστήριξη που παρείχαν στις αθλήτριες και τους προπονητές μας.
Ευχαριστούμε τα κορίτσια μας. Τις αθλήτριες του σωματείου μας που αγωνίστηκαν σκληρά επιδεικνύοντας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς άψογη αγωνιστική και εξωαγωνιστική συμπεριφορά για την ευόδωση του στόχου της ανόδου.
Για να φθάσουμε εδώ κάναμε ένα δύσκολο ταξίδι. Και για είναι επιτυχημένο ένα δύσκολο ταξίδι χρειάζεσαι καλούς καπετάνιους. Εμείς είχαμε δύο τέτοιους. Μας πήραν από το χέρι και με την εμπειρία και την ικανότητα τους μας ανέβασαν εκεί που τους ζητήσαμε. Στην Α1 εθνική κατηγορία. Κύριε Σούλη Τουρσούγκα και κύριε Γιώργο Δερμάτη σας ευχαριστούμε για όλα.

Πάνω από όλους ευχαριστούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας. Από τη μια οι φίλοι μας εδώ στη Νάξο, που πίστεψαν στην προσπάθεια αυτής της ομάδας και γεμίζοντας σε κάθε αγώνα το γήπεδο έδωσαν την ένθερμη υποστήριξη για να πετύχει η ομάδα το στόχο της μετατρέποντας με τη φίλαθλη συμπεριφορά τους τούτον εδώ το χώρο σε κοιτίδα πολιτισμού. Από την άλλη ο Σύνδεσμος φιλάθλων Πανναξιακού Αθήνας που βοήθησε την ομάδα να νιώθει ότι παίζει στο σπίτι της σε κάθε εκτός έδρας αγώνα ακολουθώντας την ακόμη και στην Λαμία και την Καλαμάτα. Σας ευχαριστούμε όλους και ελπίζουμε και τη νέα χρονιά να συνεχίσετε την υποστήριξη σας με την ίδια θέρμη.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: