slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εκρήξεις στα πολιτικά γραφεία βουλευτών της ΝΔ



Μόνο  υλικές  ζημιές προκλήθηκαν από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στα πολιτικά γραφεία του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Σταύρου Καλαφάτη, του βουλευτή, Κώστα Γκιουλέκα και του πρώην υφυπουργού, Γιώργου Ορφανού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Επιτόπου  έχουν σπεύσει περιπολικά και η Πυροσβεστική. 
Ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή τις ταυτόχρονες εμπρηστικές επιθέσεις με γκαζάκια στα γραφεία του υπουργού αναπληρωτή Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Σταύρου Καλαφάτη και των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Κ. Γκιουλέκα και Γ. Ορφανού, δήλωσε: ότι «πράξεις τρομοκρατίας δεν πτοούν την κυβέρνηση. Αντίθετα επιβεβαιώνουν ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Στη Δημοκρατία δεν αποφασίζει ο κουκουλοφόρος βομβιστής, αλλά ο λαός με την ψήφο του και οι εκπρόσωποί του στη Βουλή». 


Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, τόνισε ότι «καταδικάζουμε απερίφραστα τις αποψινές εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον των γραφείων των βουλευτών του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, κ.κ. Σταύρου Καλαφάτη, Κωνσταντίνου Γκιουλέκα και Γιώργου Ορφανού. Οι επιθέσεις αυτές πλήττουν τη Δημοκρατία. Η συντονισμένη απόπειρα τρομοκράτησης του πολιτικού κόσμου θα πέσει στο κενό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: