slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ οι ελεγκτές για την εκπομπή «Επτά» και «136»

Η επαναφορά του καθεστώτος των μικτών παραγωγών επιτρέπει σε όσους «λύνουν και δένουν» στην ΕΡΤ, να «κάνουν παιχνίδι» και να βάζουν τους συγγενείς τους να αμείβονται από την ΕΡΤ.
Τουλάχιστον αυτά περιλαμβάνονται στις .....
καταγγελίες που έχουν γίνει έως και για πλαστοπροσωπία προς τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για την εκπομπή «Επτά» (Βάλια Πετούρη και Αννα Παπασωτηρίου). Δεν είναι όμως η μοναδική περίπτωση καθώς στην εισαγγελία έχουν φτάσει κι άλλες καταγγελίες για το κόστος της εκπομπής «Μεσογείων 136» αλλά και για ψευδή υπεύθυνη δήλωση δύο παρουσιαστών ότι δεν έχουν άλλη παράλληλη απασχόληση, προκειμένου να εργαστούν στην ΕΡΤ.

Η ΕΡΤ παραμένει χωρίς διευθύνοντα σύμβουλο, καθώς ο Νίκος Σίμος αποχώρησε καταγγέλλοντας το καθεστώς που ελέγχει τη λειτουργία της ΕΡΤ, αρνούμενος να αποδεχθεί τον ορισμό του Γιώργου Μπράμου στη θέση του Γενικού Διευθυντή Τηλεόρασης. Επικρίθηκε όμως σφοδρά από το δημοσιογράφο Τέλη Σαμαντά, μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ, οποίος υποστήριξε πως ο Γ. Μπράμος ήταν μια από τις ελάχιστες αξιοκρατικές προσλήψεις που έχουν γίνει στην ΕΡΤ!

Από τον περασμένο Αύγουστο το ΔΣ της ΕΡΤ έχει εγκρίνει ειδικούς συμβούλους, γενικούς διευθυντές και αναπληρωτές διευθυντές με αμοιβές μεταξύ 2.500-4.000 ευρώ μικτά. Μεταξύ τους είναι πρώην παρουσιαστές και πολιτευτές, πρώην νομάρχες, συνταξιούχοι και κουμπάροι πολιτικών προσώπων! Οι μικτές παραγωγές , άνοιξαν την πόρτα για πολλά «παιχνίδια» καθώς το ερώτημα που τίθεται και στον Επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης, Λέανδρο Ρακιντζή, είναι, αν υπάρχει λόγος για την πληρωμή μιας εταιρείας παραγωγής από τη στιγμή που η ΕΡΤ βάζει τις υποδομές και πληρώνει και τη μισθοδοσία.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: