slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το "Έθνος" βλέπει παντού Καραμανλή!

Εφιάλτης τους έχει γίνει ο πρώην πρωθυπουργός

Στο φύλλο της Κυριακής, το "Έθνος" δείχνει, για ακόμη μια φορά, το κόμπλεξ που έχει απέναντι στον Κώστα Καραμανλή, παρότι αυτός έχει να παρέμβει στα δημόσια πράγματα περίπου 3μισι χρόνια.
Σε ένα 4σελιδο "αφιέρωμα" σε αυτόν και στην....
οικογένειά του, η εφημερίδα αποδεικνύει την εμπάθεια που έχει απέναντι στον πρώην πρωθυπουργό, αλλά και τη διάθεσή της να συνεχίσει την "μαύρη" προπαγάνδα προς τον ίδιον και την περίοδο της διακυβέρνησής του.

Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί ο πίνακας των στατιστικών στοιχείων που παραθέτει, στον οποίο σκοπίμως  δεν παρουσιάζει την εξέλιξη των οικονομικών στοιχείων από την αρχή της διακυβέρνησής του, το 2004, αλλά, αντίθετα, ξεκινώντας από το 2006 και θεωρώντας και τη "δημιουργική λογιστική" της Κυβέρνησης Παπανδρέου το 2009 ως έργο Καραμανλή, προσπαθεί να παραπλανήσει εκ νέου τους αναγνώστες του.



Για να αποκατασταθεί η αλήθεια, λοιπόν, το 2004, το δημόσιο χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ βρισκόταν στο 98,6%, το 2005 στο 100%, το 2006 στο 97,1%, το 2007 στο 95,6%, το 2008 στο 99,2%, και το 2009 στο 113,4% (Στοιχεία Γενικού Λογιστηρίου του κράτους το 2010). Βλέποντας όλη την πραγματικότητα, λοιπόν, αντιλαμβανόμαστε πως το Δημόσιο Χρέος μειώθηκε μέχρι και το 2007, ενώ ακόμη και το 113,4% του 2009 -που προέκυψε, τελικώς, μετά τις εγκληματικές ολιγωρίες της κυβέρνησης Παπανδρέου μόλις αυτή ανέλαβε την εξουσία- δε δικαιολογεί την υπαγωγή της Ελλάδος στο Μνημόνιο την αμέσως επόμενη χρονιά, κάτι που με επιδεξιότητα προσπαθούν να μας πείσουν τα τελευταία χρόνια ορισμένοι, σαν την εν λόγω εφημερίδα.

"Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια", λέει ο θυμόσοφος λαός, αλλά το ψέμα και η λασπολογία των "νταβατζήδων" απέναντι στον Κ. Καραμανλή δεν πρόκειται να σταματήσουν διότι, βλέπετε, ήταν ο μόνος που προσπάθησε να βάλει τέλος στη διαπλοκή τους (Βασικός Μέτοχος). Σε αυτή του τη μάχη απέτυχε, όμως αυτοί δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουν την προσπάθειά του...

Διαβάστε περισσότερα: http://armageddon-news.blogspot.com/2013/02/blog-post_10.html#ixzz2KUyYFWhK


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για ποιο βασικό μέτοχο και μα....ες μιλάτε μωρέ. Τι έγινε δηλαδή σταμάτησε η διαπλοκή των εργολαβοκαναλαρχών ή μήπως έγιναν ποιο ανεξέλεγκτοι. Αφού ήταν τόσο σωστό και σοβαρό αυτό γιατί δεν ισχύει τώρα; Δηλαδή ήταν αντίθετος ο Σαμαράς; Ηλιθιότητες !!

Ανώνυμος είπε...

ο μονος δρομος ειναι καραμανλης και παλι.μηνεχουμε αυταπατες....

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος δρόμος είναι ΣΥΡΙΖΑ για να τιμωρηθούν κατ΄αρχήν οι υπεύθυνοι και να ξεκουμπιστούν οι κατακτητές από τη χώρα μας. Όλοι μας χρωστάνε. Ακόμη και οι Γάλλοι τα κλεμμένα του Λούβρου. Οι Εγγλέζοι τα μάρμαρα του Παρθενώνα και οι Γερμανοί, μεταξύ άλλων, τις αποζημιώσεις. Ναι, θα πρέπει να στηθούμε μπροστά τους και να τα αξιώσουμε όλα αναζητώντας τη στήριξη των απανταχού κυνηγημένων.