slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δραγασάκης: Μην είστε μαλάκ@@... ο Τσίπρας λέει ψέμματα ότι θα αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό

''Προσγείωσε'' στην πραγματικότητα τον ΣΥΡΙΖΑ - ''Δύσκολο να υλοποιηθεί η δέσμευσή μας να ανέβει ο κατώτατος μισθός''

''Είναι δύσκολο να υλοποιηθεί η δέσμευσή μας να ανεβάσουμε τον κατώτατο μισθό...'
', σημείωσε ο Γ. Δραγασάκης μεταφέροντας με ρεαλιστικό τρόπο και χωρίς... ακραίες αναφορές τόσο την πολιτική όσο και την κοινωνική πραγματικότητα, μιλώντας για τα όσα συμβαίνουν σήμερα.
Ο Υπεύθυνος Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ από την Καλαμάτα, σημείωσε μάλιστα πως ''...ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ακόμη καταστεί σε ενιαίο και συμπαγές κόμμα και είχε να αντιμετωπίσει και τα εσωτερικά του προβλήματα'', δηλώνοντας όμως έτσι την ικανοποίηση του για την... κατάταξη
των δημοσκοπήσεων. Για τον... συνασπισμό εξουσίας που αναζητά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Αντιπρόεδρος της Βουλής τόνισε πως ''κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την εικόνα των πραγμάτων μετά από 6 μήνες ή ένα χρόνο, αφού το σκηνικό μοιάζει με κινούμενη άμμο...'', ενώ προχώρησε σε ανοικτή πρόσκληση για έναν εποικοδομητικό διάλογο για να ''...αναζητηθούν τρόποι για την σύμπραξη κινήσεων ή δυνάμεων''. Έκπληξη προκάλεσε και η ταυτόσημη - ακριβώς - αναφορά του με την περασμένη από τις Βρυξέλλες του κου Δρούτσα του ΠΑΣΟΚ πως εξουσία, πολιτική και ΜΜΕ φταίνε για την μέχρι τώρα πορεία. Τέλος κατέγραψε την απορία του για την... ταυτότητα των γεγονότων της Χαλκιδικής.

http://www.best-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: