slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ντινόπουλος στον προδότη του ΣΥΡΙΖΑ: Τιμή μου που πάτησα στα Ίμια (βίντεο εποχής)

Tι λέει ο βουλευτής της ΝΔ για τα λεγόμενα του Νάσου Θεοδωρίδη

Σκληρή απάντηση εξέδωσε ο Αργύρης Ντινόπουλος, για τον Νάσο Θεοδωρίδη, ο οποίος αποκάλεσε τα Ίμια Καρντάκ, ενώ αναφέρθηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στον βουλευτή της ΝΔ και τότε δημοσιογράφο Αργύρη Ντινόπουλο, που κάλυψε το ρεπορτάζ στα Ίμια.
Ο βουλευτής της ΝΔ δηλώνει περήφανος που πάτησε στα Ίμια, πριν αυτά γίνουν γκρίζα ζώνη. Αναλυτικά λέει:

«Ως δημοσιογράφος κάλυψα πολλούς πολέμους .Δυστυχώς , όμως, η αντεθνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του , αποδεικνύεται πιο επικίνδυνη και ανόητη ακόμη και από τις πλέον αφελείς προπαγάνδες που βίωσα στο πολεμικό ρεπορτάζ.Το να αποκαλεί στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ , σήμερα , τα Ίμια «Καρντάκ» μου προκαλεί οργή και αγανάκτηση.Όπως και, σε όλους τους έλληνες.Ο μεγαλύτερος τίτλος επαγγελματικής τιμής είναι ότι υπήρξα ο τελευταίος έλληνας δημοσιογράφος που πάτησα στα Ίμια πριν η τότε κυβέρνηση Σημίτη τα μετατρέψει σε γκρίζα ζώνη.Η κρίση είχε ήδη ξεσπάσει και οι εικόνες από πολεμικά πλοία και αεροπλάνα είναι αποκαλυπτικές.Οι ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ με τις προδοτικές δηλώσεις ας ανοίξουν τα μάτια τους για να μάθουν την ιστορική αλήθεια »

Αμοντάριστο υλικό από το ρεπορτάζ του Ντινόπουλου από τότε:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει στα αληθεια ανθρωπος που εκτιμαει τον ντινοπουλο,τον κωνστα,τον παπαδημητριου; τον καψη; τον πρετεντερη; που θα κρυφτουν σε λιγο ολοι αυτοι;

Ανώνυμος είπε...

«Η διαρροή γίνεται με Non Paper από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και αποτελεί απόφαση του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Οι επανειλημμένες δημόσιες διατυπωμένες προσωπικές απόψεις του σ. Νάσου Θεοδωρίδη, δεν απηχούν στις συλλογικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής. Είναι σαφές ότι δεν μπορεί να εκπροσωπεί τον φορέα στην επιτροπή δικαιωμάτων της Βουλής».