slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παιδική χαρά ο ΣΥΡΙΖΑ-Απίστευτοι διάλογοι!

Δεν φαίνεται πως θα λήξει εύκολα η προ ολίγου πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ολομέλεια καθώς πολλοί βουλευτές είναι έξαλλοι με τους "συντρόφους" οι οποίοι αντί να είναι παρόντες στην Ολομέλεια, άλλος έπινε καφέ, άλλος έβλεπε τηλεόραση στο εντευκτήριο και άλλος δεν ήξερε καν ότι έπρεπε να είναι στην Ολομέλεια.
Οι διάλογοι πριν από λίγο στο περιστύλιο με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ζητούν ο ένας από τους άλλους ευθύνες είναι απολαυστικοί. Βλέποντας την Ζωή Κωνσταντοπούλου να προσπαθεί να μπει στην Ολομέλεια ενώ η συνεδρίαση είχε ολοκληρωθεί άρχισε να της φωνάζει: "Άστο Ζωή.Παράτα το. Έληξε". "Τι έληξε; Πως έληξε;" άρχισε να λέει η κα Κωνσταντοπούλου η οποία δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί και να αναζητά ευθύνες ... στον Μαρκογιαννάκη!!!

Λίγα μέτρα μακρύτερα ο βουλευτής Βοιωτίας Γ.Σταθάς έψελνε τον εξάψαλμο στην κα Κατριβάνου: "Μα που ήσουν τέλος πάντων;". "Εδώ δίπλα ήμουν. Στο εντευκτήριο" απάντησε αυτή. "Άλλο το δίπλα, άλλο το μέσα" ξαναφώναξε έξαλλος ο Σταθάς.

Σε άλλο πηγαδάκι ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ο Γ.Βαρεμένος έδειξε να μην γνωρίζει καν τον Κανονισμό λέγοντας ότι το καθήκον του ολοκληρώθηκε με την υπογραφή του αιτήματος και ότι κανένας δεν του είπε ότι πρέπει να βρίσκεται στην Ολομέλεια. Και μέσα στον γενικό χαμό βουλευτής από αυτούς που έπιναν καφέ στο καφενείο ζήτησε από υπαλλήλους της Βουλής να καταγραφεί στα πρακτικά ότι βρισκόταν στη Βουλή!
Ακόμα και αυτή την ώρα πάντως -μισή ώρα μετά την ματαίωση- οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι στο περιστύλιο και ψάχνουν να βρουν άκρη για το τι συνέβη. Οι περισσότεροι κάνουν λόγο για γκάφα άνευ προηγουμένου, δεν έλειψαν ωστόσο και φωνές που έκαναν λόγο για αποτύπωση του εσωκομματικού κλίματος και των μαχαιρωμάτων στον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως και να έχει είναι δεδομένο ότι θα αναζητηθούν ευθύνες από τον γραμματέα της ΚΟ Ν.Βούτση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: