slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βρήκε μικρόφωνα και ξεκατινιάζεται το ζαβό του ΣΥΡΙΖΑ: "Είμαι αναρχικός"

«Αυτοπροσδιορίζομαι στον αναρχικό χώρο», δήλωσε σήμερα το πρωί σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Alpha 989" ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος και πρόσθεσε ότι, αναρχικός είναι ένας άμεσα δημοκράτης.

Αναφορικά με την υπόθεση "Βίλα Αμαλία" επισήμανε ότι, μπροστά στους χώρους αυτούς πραγματοποιούνται δράσεις, όπως εμπόριο χωρίος μεσάζοντες. «Λέμε για κατάληψη δημοσίων κτιρίων, μα δεν τα ιδιωτικοποιήθηκε κανείς», πρόσθεσε.

Όπως είπε, η κυβέρνηση θέλει να πατάσσει κάθε εστία αντίστασης. «Όταν τελειώσουν τα καρότα, περισσεύουν τα μαστίγια», ανέφερε μεταξύ άλλων και σχολίασε ότι, δεν βλέπει κόσμο έτοιμο να επαναστατήσει, ωστόσο επισήμανε ότι, είχαμε μια εξέγερση το 2008.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μιλώντας χθες στην Ολομέλεια της Βουλής ο κ. Διαμαντόπουλος είχε χαρακτηρίσει την «Βίλα Αμαλίας» πολιτιστικό κέντρο.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός βουλευτής από την Καστοριά, υπερασπιζόμενος τις καταλήψεις δήλωσε χαρακτηριστικά «έγινε επίθεση στην κατάληψη Σκαραμαγκά και στα εγκαταλελειμμένα κτήρια που ήταν χώροι ζωντανοί, είναι πολιτιστικά κέντρα.,.. αυτά σας πειράζουν ειδικά τον κ. Δένδια που έχει φασίζουσα συμπεριφορά. Σας ενοχλεί γιατί είναι δομές αλληλεγγύης και θα γίνουν τα εφαλτήρια που θα σας πάρει και θα σας σηκώσει…».


Δεν υπάρχουν σχόλια: