slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνεχίζει ο Τσάκας του ΣΥΡΙΖΑ: «Πεπονόφλουδα Πεπόνη λόγω άγνοιας ηλεκτρονικών μέσων»-Κατέθεσε στον εισαγγελέα το περιοδικό του σαν αποδεικτικό στοιχείο!

Προσήλθε στον εισαγγελέα και κατέθεσε σαν στοιχείο το περιοδικό του!! Χωρίς να προσκομίσει την περιβόητη πραγματογνωμοσύνη, εννοείται... όπως κατέθετε επιταγές ο Τσάκας χωρίς αντίκρυσμα στην Τράπεζα... Θα κρατήσει μία ακριβή κόπια του στικ που έχει και να προσκομίσει το δικό του στον εισαγγελέα ή θα κάνει τον εισαγγελέα μόνος του για να πουλήσει κανα περιοδικό μιας και κόπηκε η κρατική μάσα;

 Mε ένα νέο αινιγματικό tweet ο Κώστας Βαξεβάνης κάνει λόγο για πεπονόφλουδα Πεπόνη και υπόσχεται νέες αποκαλύψεις σε λίγο.


Ο δημοσιογράφος, που από χθες έχει αποκαλύψει πως ο κ.Πεπόνης δεν δέχεται το usb που έχει ο ίδιος στη διάθεσή του ( «προσπαθώ 4 μέρες να του του δώσω», έγραψε ο ίδιος), επικαλείται αυτή τη φορά την άγνοια ηλεκτρονικών μέσων του οικονομικού εισαγγελέα... δηλ. λέει πως ο Πέπόνης ψαχούλευε μόνος του το στικ και δεν του έκοψε να ζητήσει τη γνώμη ειδικών, λες και έπρεπε να κάνει βούκινο τις ενέργειες που έκανε. «Σε λίγο λεπτομέρειες», όπως γράφει ο Κώστας Βαξεβάνης στο τελευταίο του tweet.

Στον εισαγγελέα προσήλθε σήμερα το πρωί ο Κώστας Βαξεβάνης ο οποίος προσκόμισε το περιοδικό HOT DOC που κυκλοφορεί στο οποίο αναφέρεται ότι η ημερομηνία αλλοίωσης της Λίστας Lagarde είναι 4 και 5 Αυγούστου του 2010. Σύμφωνα με το περιοδικό το οποίο επικαλείται «πραγματογνωμοσύνη που έγινε από πιστοποιημένο εργαστήριο ηλεκτρονικών πειστηρίων με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, όπως αυτές που χρησιμοποιεί το FBI και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αυτή είναι η ημερομηνία που το CD μεταγράφηκε σε στικάκι usb, χωρίς όμως να γίνει πλήρης αντιγραφή του αρχικού αρχείου».

Ο κ. Βαξεβάνης δεσμεύτηκε να προσκομίσει και την πραγματογνωμοσύνη που πραγματοποίησε δικός του πραγματογνώμονας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: