slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΦΙΛΕ ΜΑΚΗ ΜΑΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟ


"Από 31 Δεκεμβρίου όρισαν νέο πρόεδρο στη Χώρα Νάξου;"                 Ο κ. Βαρσαμάς Συμεώνογλου, μπορεί να μην ανακοινώθηκε την Κυριακή από το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ως πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου από την 1η Ιανουαρίου 2013, ήταν όμως πρόεδρος μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2012. Ο κ. Συμεώνογλου, κατήγγειλε τη Δευτέρα στο.....

Naxos News, ότι η διοίκηση του δήμου βιάστηκε να ορίσει ως πρόεδρο τον κ. Σπύρο Παπαδόπουλο από τις 31 Δεκεμβρίου 2012, όπως αποδεικνύει έγγραφο που αφορά άδεια ταφής, υπογραμμένο με αυτήν την ημερομηνία από τον μέχρι τότε αντιπρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου, αλλά με την ιδιότητα... του προέδρου! Όπως διευκρίνισε, αντίγραφο του σχετικού εγγράφου έλαβε τη Δευτέρα...


Ο κ. Βαρσαμάς Συμεώνογλου, έλαβε αντίγραφο της σχετικής άδειας ταφής (Φωτογραφία αρχείου Naxos News)
Bookmark and Share
Ο κ. Β.Συμεώνογλου, που μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας δεν είχε λάβει ακόμη γραπτώς την ανακοίνωση του δημάρχου, Μανόλη Μαργαρίτη στο δημοτικό συμβούλιο της Κυριακής 6 Ιανουαρίου, ότι από την 1η Ιανουαρίου πρόεδρος είναι ο κ. Σπύρος Παπδόπουλος, που ήταν αντιπρόεδρος κατά την προηγούμενη διετία.

Ο κ. Β.Συμεώογλου, κατήγγειλε στο Naxos News σήμερα Δευτέρα, ότι ο κ. Σπύρος Παπαδόπουλος, υπέγραψε ως πρόεδρος άδεια ταφής την 31η Δεκεμβρίου 2012, γεγονός που δεν αποκλείεται να καταγγείλει και αρμοδίως.

Παράλληλα, κατήγγειλε, ότι η συγκεκριμένη έγκριση άδειας ταφής τη συγκεκριμένη ημερομηνία έγινε κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας, που αναφέρει ότι δεν μπορεί να υπογραφεί τέτοιου είδους άδεια αν δεν παρέλθουν 12 ώρες από το θάνατο του εκλιπόντος και προσθέτει, ότι αυτός ήταν και ο λόγος που ο ίδιος αρνήθηκε να την υπογράψει όταν του ζητήθηκε.

Από την πλευρά του, ο κ. Σπύρος Παπαδόπουλος, απαντώντας σχετικά στο Naxos News, επισήμανε, ότι υπέγραψε προς εξυπηρέτηση μιας δύσκολης κατάστασης όπως είναι αυτή που καλείται να αντιμετωπίσει κάθε οικογένεια και αφορά το θάνατο και την ταφή των οικείων τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καραγκιοζομακη την πάτησες αλλά περίμενες και αλλά ήρθαν!!!! Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχχαχα χαχαχαχαχα