slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Οι νέοι είναι υποχρεωμένοι να βγουν μπροστά και να αποτρέψουν την καταστροφή της γενιάς τους»

«Οι νέοι έχουμε την υποχρέωση να βγούμε μπροστά προκειμένου να προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε την ολοκληρωτική καταστροφή της γενιάς μας», δηλώνει σε συνέντευξή του στο Cyclades24, o πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων, Φίλιππος Φόρτωμας.  
Τονίζει επίσης, πως αν η κυβέρνηση δεν κάνει τομές και δεν προχωρήσει άμεσα στις αποκρατικοποιήσεις και στις παρεμβάσεις που έχει δεσμευθεί, δε θα μπορέσει να συμβάλει στην ανάπτυξη της χώρας αλλά και των νησιών, στηρίζοντας την άποψη, ότι η μόνη ελπίδα για τον τόπο μας είναι η ανάκαμψη του ιδιωτικού τομέα και η τόνωση της απασχόλησης.
Σε ότι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Φόρτωμας εκτιμά ότι.....
δεν έχει κατανοήσει ακόμη ότι δεν είναι κόμμα του 4%, με αποτέλεσμα να μην αντιλαμβάνεται το ρόλο του ως αξιωματική αντιπολίτευση.
Αναφέρεται ακόμη στους τομείς δράσης της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων και στα βασικότερα ζητήματα, που κατά την άποψή του, χρήζουν προσοχής και αντιμετώπισης στο νομό.
Τέλος, εκφράζει τη χαρά του, που αρκετά μέλη της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων, ήδη έχουν γνωρίσει την καταξίωση, την αποδοχή και τον σεβασμό της κοινωνίας, συμμετέχοντας σε αυτοδιοικητικές και εθνικές εκλογές, ενώ καλεί κάθε ενεργό πολίτη να ενώσει τις δυνάμεις του στην προσπάθεια για υπεράσπιση της ανοιχτής κοινωνίας και της ελεύθερης οικονομίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
http://www.cyclades24.gr/index.php/component/k2/item/3053-oi-neoi-einai-ypoxreomenoi-na-bgoun-mprosta-kai-na-apotrepsoun-thn-katastrofh

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τωρα μετα την συνεντευξη του υποστηρικτη του σαμαρα Ειμαι πλεον πιο σοφος και πιο ησυχος αφου με τον μεστο λογο του εικονιζομενου φλουφλη πειστηκα οτι ο «Οι νέοι έχουμε την υποχρέωση να βγούμε μπροστά προκειμένου να προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε την ολοκληρωτική καταστροφή της γενιάς μας. Τετοιους νεους σαν και του λογου σου περιμενουμε μπροσταρηδες στον αγωνα μας αλλα καλου κακου παρε μαζι σου και δευτερο καλσον γιατι μπορει να σκισεις αυτο που θα φορας στη μαχη