slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ

thyma epithesis fasistoeidon o dimarxos athinaion g kaminis mprosta sta paidia tou 1 315x236 250x180 Ο Καμίνης ξέχασε τον Χριστό!Για άλλη μια φορα ο Γιώργος Καμίνης απέδειξε τα μη χριστιανικά του αισθήματα, ανήμερα μάλιστα τη μεγάλης γιορτής των Φώτων….

Έτσι μετά απο την απαγόρευση του Χριστός Ανέστη το Πάσχα απο τον δημοτικο ραδιοφωνικο σταθμο Αθήνα 9,84, τη φετινη σκαλωσιά αντί Χριστουγενιατικου δέντρου σο Σύνταγμα, σήμερα κατα κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο πρωτο Δημοτικο Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων ξέχασε (;) το κομμάτι για το Χριστό!!!
Οταν μάλιστα του επισημάνθηκε απο κάποιους δημοτικούς συμβούλους η “παραλειψή” του, εκείνος γελώντας είπε ότι παραχωρεί το δικό του κομμάτι στον Χριστό!!!
Κοινώς; Ο Χριστός θα πρέπει να θεωρεί και τιμή του ότι ο Καμίνης του… πρόσφερε το κομμάτι της πίτας του.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γελοίο Μ....Μάντηλο με αυτά ασχολείσαι; Το δένδρο δεν είναι ορθόδοξο αλλά καθολικό και προτεσταντικό. Τι ήθελες να κάνει τις γελοιότητες του σαχλαμάρα του Αβραμόπουλου που σαν δήμαρχος κορδωνόταν ότι έστησε το μεγαλύτερο 35 μ. δένδρο στην Ευρώπη με κάπου 100.000 λαμπιόνια. Βέβαια με τα λεφτά των δημοτών ο αθεόφοβος στελιαροκορδομένος. Αυτός μάλιστα είναι χριστιανός όχι και ο Καμίνης. Αυτά λένε και εκεί στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί δεν πας προς τα εκεί.

ΕΝΑΣ.......... είπε...

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Για να απαντήσω σύμφωνα με το στυλ σου:"Κοινώς; Όποιος τολμήσει και διαφωνήσει με τον εξαιρετικό χριστιανό, δημοκράτη και αλάνθαστο Μ...Μ... είναι ένας κόπανος"