slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γεννήθηκε νέο κόμμα, το «Ελλήνων Πρωτοβουλία»... αυτοί σίγουρα θα μας σώσουν


Νέα πολιτική κίνηση στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας με το όνομα «Ελλήνων πρωτοβουλία» γεννήθηκε και επισήμως σήμερα Τρίτη, στην οποία πρωταγωνιστούν στελέχη και πρώην βουλευτές, οι οποίοι αποχώρησαν πρόσφατα από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες».
Στο νέο εγχείρημα θα πρωταγωνιστούν οι πρώην βουλευτές της ΝΔ Χρήστος Ζώης, Γιάννης Μανώλης, Γιάννης Κουράκος, Μιχάλης Γιαννάκης και Δημήτρης Σταμάτης, αλλά και ο.....
ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Σταυρογιάννης.

Ως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συγκεκριμένο πρόσωπο που θα ηγηθεί της προσπάθειας, αν και θεωρείται πολύ πιθανόν να ηγηθεί ο κ. Ζώης. Απορίες εκφράζονται πάντως για το γεγονός ότι ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος δεν συμμετέχει στο νέο κόμμα.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ο κ. Μαρκόπουλος δημοσίευσε άρθρο στον «Ελεύθερο Τύπο» της περασμένης Κυριακής με θετικές αναφορές στη Ν.Δ., παρά το γεγονός ότι έχει ασκήσει δριμεία κριτική στο κόμμα που υπηρέτησε τα τελευταία χρόνια. 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και περιμένουμε τον Ζορό-Πανίκα από την Βόρεια Ελλάδα να κάνει το ίδιο και την Ν.Δ. όπως αναμένεται να θρηνήσει στις επόμενες εκλογές (μαζί με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ)τον ερχομό της εξέδρας με τις κρεμάλες. Επειδή εδώ τώρα θα σηκωθούν κάποια Πασόκια και κάποιοι Νεοδημοκράτες και θα ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα τους λέω ότι την Ελλαδάρα στο σημείο αυτό την έφεραν οι κυβερνήσεις τους και κανένας Τσίπρας. Απλά στον Τσίπρα έτυχε ο κλήρος να στήσει τις εξέδρες.

troika club είπε...

Τελικά ότι και να γίνει μυαλό οι πολιτικοί δεν βάζουν... Την πάρτυ τους κοιτάνε μόνο και πως θα φάνε και άλλο. Όταν το "Ελλήνων Πρωτοβουλία" δεν θα μπαίνει στην βουλή θα κολλήσουν σε κανένα άλλο για να μην χάσουν τις θέσεις...

Ανώνυμος είπε...

Τις εξέδρες με τις κρεμάλες τις έστηναν οι από τα αριστερά ή τα δεξιά αιμοσταγείς δικτάτορες. Αυτός ο μπούλης το μαμμόθρεπτο πλουσιόπαιδο των σαλονιών ούτε κότα δεν έχει ψυχή να σφάξει.

Ανώνυμος είπε...

Ας γίνει η αλλαγή και θα το δούμε το πρώτο βράδυ.