slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΚΕΚ ΕΛΤΑ: Νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο Χαράλαμπος Κόκκινος.


 ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΠΑΜΠΗ ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ  ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΒΡΟΥΤΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑ.           Το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ανακοίνωσε το νέο  πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνοντα σύμβουλο των ΚΕΚ ΕΛΤΑ. Νέος.......
πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος ορίστηκε ο Χαράλαμπος Κόκκινος.Ο κ. Κόκκινος έχει
 επιτελέσει  Γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου  από τον Απρίλιο του 2004  ως τον Οκτώβριο του 2009 ενώ είναι και υποψήφιος διδάκτορας στο τμήμα Μεσογειακών Σπουδών Πανεπιστημίου Αιγαίου.. Χαράλαμπος Κόκκινος, πτυχιούχος  του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Πειραιά και κάτοχος Μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης έχει εργαστεί στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα ως δάσκαλος και σε φροντιστήρια 

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα ξέχασες. Α να χαθείτε κομματόσκυλα. Για τον μισθό του να μας πείτε ρε όρνια.

"- Εκλεγμένος με την Μαθητική Ανεξάρτητη Κίνηση (ΜΑΚΙ) και στη συνέχεια με το Φοιτητικό Συνδικαλισμό όπου εκλέχτηκε με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΠ ΝΦΚ στο Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΦΕΕ.
- Έγινε από το 1981 μέλος της ΟΝΝΕΔ και στη συνέχεια της Νέας Δημοκρατίας.
- Διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ (1986-1994) και μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της (1994-1998) , εκπρόσωπός της στη Νεολαία των Ευρωπαϊκών Λαϊκών Κομμάτων καθώς επίσης μέλος του ΕΣΥΝ (Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας).
- Εκλέγεται στο 9ο Συνέδριο της ΝΔ ,στις πρώτες θέσεις , μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και υπήρξε μέλος της Κ.Ε. από το 1994.
- Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ), από το 2000 έως το 2004, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και μέλος του ΙΠΕΜ της ΔΟΕ.
- Είναι αναπληρωτής Γραμματέας της ΕΚΟ (Ειδική Κομματική Οργάνωση) Εκπαιδευτικών. Α΄θμιας Εκπαίδευσης.
- Διετέλεσε συνεργάτης (1998-2000) του αείμνηστου Θεόδωρου Κατριβάνου, Υπερνομάρχη Αττικής
- Έχει αρθρογραφήσει σε εφημερίδες και περιοδικά , σε αθηναϊκό και επαρχιακό τύπο.
-Τον Απρίλιο 2004 ορίστηκε Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου θέση την οποία κατείχε μέχρι τον Οκτώβριο του 2009.
-Τον Οκτώβριο του 2006 εξελέγη Αντιπρόεδρος του Πολιτικού Γραφείου της CPMR (Conference of Peripheral and Maritime Regions of Europe), της Διάσκεψης των Παράκτιων Περιφερειακών Περιοχών της Ευρώπης.
-Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Νοεμβρίου 2010 ήταν υποψήφιος για την αιρετή Περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου ,επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ».
Σήμερα:
- Είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
-Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
-Αντιπρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Ανώνυμος είπε...

Και το καλύτερο για τελευταίο.

"-Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου."

Δηλαδή αποτυχημένος πολιτικός που όπως γράφεις Νάξιε "...Επίσης έχει εργαστεί στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα ως δάσκαλος και σε φροντιστήρια ".

Πότε και για πόσο;

Και πόσα παίρνει σήμερα από τα ταμεία μας.

Ανώνυμος είπε...

ωραια μουρη κλασικη φατσα μοσχαναθρεμενου βουτυρομπεμπε.Α και μην ξεχασω μαλλον τον βαλανε για να τελειωσει την πωληση στα ελτα μονο με τετοιου ειδους πιστους στο κομμα και τα μνημονια θα τελειωνουν οι δουλειες

Ανώνυμος είπε...

Πριν από λίγο εμφανίστηκε στο ΚΟΝΤΡΑ με τη ιδιότητα του συνδικαλιστή των διδασκάλων αυτός που κάποτε δούλεψε ως δάσκαλος και τώρα (και πάντα) ζει με μισθούς που προκύπτουν από διορισμούς λόγω της κομματικής του ιδιότητος. Το τσουβάλι με το κρέας και τα σκατά υπερασπίζεται τα δίκαια των καθημερινών ηρώων της ζωής μας. Των διδασκάλων. Οποία πτώσις.

Ανώνυμος είπε...

Πες ρε φίλε ότι ούτε ο Τράγκας αναφέρθηκε στην ιδιότητα του στα ΕΛΤΑ. ΄Ολοι στο κόλπο.

Ανώνυμος είπε...

TO KAZANI BRAZEI,H BALBIDA EINAI BOYLVMENH,OPOY NANAI SKAEI. ARXISAN TA ORGANA.KOMMATOSKYLA KRYFTEITE

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο συνέλληνα των 01:03. Η βαλβίδα είναι βουλωμένη. ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΣΚΑΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Δε μας λέει κανείς, ούτε κι ο ίδιος φυσικά, πόσα χρόνια έχει εργαστεί ως δάσκαλος και σε ποιο σχολείο;
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑΣ.
Κάτι τέτοιοι τα φάγανε μαζί με τον Πάγκαλο.
ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καταδικάστηκε από το Εφετείο ο Χαράλαμπος Κόκκινος σε πεντάμηνη φυλάκιση με αναστολή.

Ο Βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας, είχε υποβάλλει μήνυση το 2005 εναντίον του τότε διορισμένου από την Νέα Δημοκρατία, γενικού γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου και νυν επικεφαλή της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου.



Η μήνυση αφορούσε διαγωνισμό για την πρόσληψη 30 συμβασιούχων μερικής απασχόλησης. Το διαγωνισμός ακυρώθηκε από τον κ. Κόκκινο στις 21/9/2005 λόγω κακής δημοσιότητας. Ένα μήνα μετά ο κ. Ρήγας υπέβαλλε μήνυση εναντίον του Χαράλαμπου Κόκκινου.



Με παρέμβασή του στην Ραδιοφωνία Κυκλάδων και στην εκπομπή «Καλημέρα Κυκλάδες», ο κ. Κόκκινος τόνισε ότι δεν υπήρξε βλάβη ούτε του δημοσίου ούτε των διαγωνιζόμενων, καθώς ο διαγωνισμός συνεχίστηκε κανονικά και έγιναν οι προσλήψεις μερικούς μήνες αργότερα.



Σε πρώτο βαθμό, η υπόθεση εκδικάστηκε πριν ένα χρόνο. Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν καταδικαστική για 10 μήνες τόσο για τον κ. Κόκκινο όσο και για τα μέλη της επιτροπής. Ο κ. Κόκκινος δεν είχε παρασταθεί στην διαδικασία λόγω καιρικών συνθηκών, καθώς ήταν σε προεκλογική περίοδο (ως υποψήφιος Περιφερειάρχης για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου).



Σε δεύτερο βαθμό, η υπόθεση εκδικάστηκε την Τετάρτη 8/2/2012. Παρά την αθωωτική πρόταση του εισαγγελέα, οι δικαστές καταδίκασαν τον Χ. Κόκκινο και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής σε 5μηνη φυλάκιση με αναστολή.

ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.


Ανώνυμος είπε...

Λαμόγια τύπου Κόκκινου ετοιμάστε τις σύντομες απολογίες σας. Έρχεται η ώρα της κρίσεως.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει ρε παιδιά, το ξέρουμε ότι είστε με το Βρούτση αλλά μη βαράτε τόσο τον Κόκκινο. Καρφώνεστε....

Ανώνυμος είπε...

ποιο βρουτση ρε ηληθιε 14,43 περιμενει καμμια βαλβιδα ο βρουτσης να σκασει? αυτα καταλαβες απο ολους τους πατραπανω ?

Ανώνυμος είπε...

Να πάω με το μέρος του 15:01. Ποιος μπορεί σήμερα να υποστηρίζει Βρούτση βρε ηλίθιε των 14:43. Αυτοί όλοι του μνημονίου μια μέρα θα οδηγηθούν στις κρεμάλες μετά από σύντομες δίκες. Ζούμε για να το δούμε.