slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αστυνομικός "παρακολουθούσε" τον Καμμένο... ήθελε να δει πόσα λίτρα Coca Cola πίνει τη μέρα

Παρεμπιπτόντως κ. Προεδρεύοντα, κόψτη τη γαμημέν@ γιατί σε χαλάει...

Στο Αστυνομικό τμήμα της Δάφνης κρατείται αυτή την ώρα ένας αστυνομικός για κλάματα ο οποίος,φέρεται να ακολουθούσε το αυτοκίνητο του Πάνου Καμμένου στην πορεία του από το σπίτι του προς τη βουλή.
Ο ασυνομικός επέβαινε σε μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες.

 Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επικοινώνησε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια από τον οποίο ζήτησε να ερευνηθεί η υπόθεση και να δοθούν εξηγήσεις. Την υπόθεση έχει αναλάβει ήδη το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων.'Εως αυτή την ώρα η αστυνομία δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε διαψεύδει ότι επρόκειτο για παρακολούθηση του κ.Καμμένου.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ψάξτε τον ΣΥΡΙΖΑ. Μόνον αυτός έχει συμφέρον να συλληφθεί ο αστυνομικός που παρακολουθούσε τον Καμμένο.

Ανώνυμος είπε...

Η άρπα-κόλα σε όλο της το μεγαλείο. Μπερδεύτηκαν οι μυστικές υπηρεσίες μεταξύ τους και τα έκαναν ρημαδιό. Ξέρετε αυτές που έστελναν κάποτε στη Χίο μια γυναίκα της ΕΥΠ να ανακρίνει τον Τούρκο πιλότο που είχαμε μαζέψει μετά την πτώση του αεροσκάφους του και κάθησε και την πήδηξε ο γείτονας. ΝΑΙ, την έβγαλε γκόμενα και είναι γεγονός.

Ανώνυμος είπε...

Ότι μαλακία σας κατέβει, τη βάζετε ως σχόλιο. Συνελήφθη ο κοσμηματοπώλης Τσαγκαράκης που είχε βάλει τον αστυνόμο να παρακολουθεί τη γυναίκα του, που έτυχε να είναι σε εκείνο το δρόμο εκείνη την ώρα.
Από κάποια ηλικία και πέρα, πειράζει.
ΚΟΦΤΕ ΤΗ...

Ανώνυμος είπε...

Βρε ηλίθιε αυτό σου είπε η αστυνομία. Μαλάκα ε μαλάκα.

Ανώνυμος είπε...

Καραγκιοζάκο, καμία αστυνομία δεν είπε το όνομα του Τσαγκαράκη.
Σφεντόνα τόχεις κάνει...
ΚΟΦΤΗΝ σε πειράζει...

Ανώνυμος είπε...

Τότε ρε μαλάκα παρακρατικέ πως ξέρεις το όνομα του Τσαγκαράκη και το αναφέρις; Μήπως είσαι ο ίδιος ο Τσαγκαράκης που στα φόρεσε η γυναίκα σου;