slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!!!!!!!!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxaxaxaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa και μετα γυρισες πλευρο και το ονειρο τελειωσε

Ανώνυμος είπε...

1 στους 2 Ελληνες: Πέφτει η κυβέρνηση Σαμαρά, έρχεται ο Τσίπρας!
19/12/2012 13:57 ΔΗΜΟΣΚΟΠHΣΕΙΣ
Share 85

ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ALCO ΓΙΑ ΤΟ NEWSBOMB.GR

Political x-ray Δεκεμβρίου - Την ώρα που η κυβέρνηση πανηγύριζε την εξασφάλιση της δόσης, ο λαός της γυρνούσε την πλάτη: «Δε σας πιστεύουμε ότι αυτά ήταν τα τελευταία μέτρα. Θα πάρετε κι άλλα και θα πέσετε»!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Ε. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ

Η κυβέρνηση Σαμαρά δε θα μακροημερεύσει. Θα πέσει, θα γίνουν εκλογές και επόμενος πρωθυπουργός θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Πεπεισμένοι για αυτό είναι οι μισοί Ελληνες που απάντησαν στη νέα μεγάλη δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία ερευνών κοινής γνώμης, Alco, για λογαριασμό του newsbomb.gr. Συγκεκριμένα, το 48% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι οι σχεδιασμοί της τρικομματικής κυβέρνησης δε θα «βγουν» και ότι –παρά τις μεγαλόστομες περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις- θα υποχρεωθεί να πάρει νέα μέτρα. Αυτά τα μέτρα θα είναι, σύμφωνα με τις απαντήσεις στη δημοσκόπηση newsbomb political x-ray by alco Δεκεμβρίου, και η ταφόπλακα για τη σημερινή κυβέρνηση. Η λαϊκή αντίδραση θα είναι, αυτή τη φορά, τόσο σφοδρή που θα ρίξει την κυβέρνηση και ο τόπος θα οδηγηθεί σε νέες εκλογές, στις οποίες θα επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα.

Read more: http://www.newsbomb.gr/dimoskopiseis/story/263316/1-stoys-2-ellines-peftei-i-kyvernisi-samara--erhetai-o-tsipras#ixzz2FYfi8g8Z

Ανώνυμος είπε...

επισης ξεχασατε να γραψετε οτι ο βρουτσης μετα την μεγαλη του επιτυχια για το σμυριδικο ερχεται πρωτος στις προτιμησεις των ψηφοφορων με μεγαλη διαφορα απο τον δευτερο σαμαρα.

Ανώνυμος είπε...

ρε αφηστε την ωμη προπαγανδα υπερ του βρουτση εδω μεσα μπαινουν 15 ατομα ολα κι ολα .ποιους θα παραμθθιασετε; οι μνημονιακοι υπουργοι τελειωσαν δεν ξαναβγαινουν ουτε με σφαιρες.

Ανώνυμος είπε...

το 3% των αναρχοκουκουλοφόρων του Τσίπρα και το υπόλοιπο του διευθαρμένου ΠΑΣΟΚ θέλετε να κυβερνήση? Κάντε το και αυτό ανόητοι γυρολόγοι να δούμε τι θα μείνει.