slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΄΄ΛΑΓΟΣ ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΚΟΥΝΑΓΕ, ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ΄΄

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.

Είναι χαρακτηριστικό ιδίωμα των κομμάτων της αριστεράς να επιδιώκουν να δημιουργούν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, να παραπληροφορούν και να υπονομεύουν χωρίς να διατυπώνουν κάποια θετική πρόταση.

Είναι λυπηρό η ΄΄Λαϊκή Συσπείρωση΄΄ ( ΚΚΕ) να ΄΄ταμπουρωνεται΄΄ σε δογματικό και ξεπερασμένο πολιτικό λόγο , αρνούμενο μόνιμα κάθε συλλογική ενέργεια.

Είναι ακόμα πιο θλιβερό , στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (Πολίτες Κόντρα στο Καιρό) να επιδιώκουν να καλύψουν την έλλειψη προτάσεων με στείρα κριτική, χωρίς να έχουν σωστή  ενημέρωση.

Αυτό φάνηκε και στη συζήτηση για την Τουριστική Στρατηγική και την Προβολή της ΠΝΑ στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο. Αγνοούν ηθελημένα(;) οι εκπρόσωποι της αριστεράς, τις προσπάθειες που έγιναν με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα την περίοδο 2004-2009 όταν για πρώτη φορά και μετά από ουσιαστικό διάλογο  με τους φορείς των νησιών  μας και σε συνεργασία με το νεοσυσταθέν Υπουργείο Τουρισμού , προωθήσαμε με επιτυχία την τουριστική ανάπτυξη και προβολή των νησιών μας. Επενδύσαμε στην καινοτομία , στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών , είχαμε εντυπωσιακή παρουσία στις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις , προωθήσαμε τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και με συγκεκριμένα έργα και δράσεις βελτιώσαμε τη ζωή των μόνιμων κάτοικων και στείλαμε το μήνυμα στους εκατομμύρια επισκέπτες ότι το Νότιο Αιγαίο είναι ένας ασφαλής προορισμός που έκτος από τις φυσικές ομορφιές έχει Ιστορία και Πολιτισμό. Η αύξηση της Τουριστικής κίνησης στη χώρα μας και στα νησιά μας, αποδεικνύει την επιτυχία των προσπαθειών μας και δίνει και την απάντηση στα ερωτήματα τους. Ενώ όλοι περίμεναν κάμψη του τουρισμού μετά την επιτυχημένη ολυμπιάδα του 2004 στην Αθήνα, συνέβη το ακριβώς αντίθετο στη χώρα μας και στα νησιά μας.

Όταν προσπαθούν να απαξιώσουν αυτή την προσπάθεια η να εξομοιώνουν με τη σύγχρονη απραξία της ΠΝΑ ΄΄ πλανώνται πλάνην οικτράν ΄΄.

Ας μη ΄΄λεονταριζουν΄΄ και ας μην προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Το έκαναν ανεπιτυχώς και άλλοι συνοδοιπόροι τους που αναζητούσαν ΄΄θησαυρο΄΄ και βρήκαν ΄΄ανθρακες΄΄.

Ας ενημερωθούν και ας είναι πιο ουσιαστικοί και προσεκτικοί και επιτέλους ας έρθουν με προτάσεις γιατί αλλιώς εκτίθενται και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας: ΄΄ Λαγος τη φτέρη κουναγε, κακό της κεφαλης του΄΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια: