slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Που κατάντησες Λοβέρδο να κάνει πλάκα μαζί σου ακόμα και ο Παπαδημούλης με τη ΡΙΚΣΣΥ του Λοβέρδου με το ΠΑΣΟΚ

Δείτε τι έγραψε στο twitter πριν από λίγο ο Παπαδημούλης, θέλοντας να σχολιάσει τη νέα κίνηση Λοβέρδου ΡΙΚΣΣΥ που παραπέμπει στο ομόηχο "ρήξη" αλλά και να ειρωνευτεί το Λοβέρδο μιας και στο loverdos.gr η λέξη "διακήρυξη" γράφτηκε λάθος ("διακΥρΗξη"):



Όσον αφορά δε το πρωτοφανές: Βουλευτής κόμματος να ιδρύει άλλο κόμμα μέσα στο κόμμα... είναι ενδεικτικό της κατάστασης μέσα στο ΠΑΣΟΚ... Διαβάστε την είδηση:

"ΡΙΚΣΣΥ" (Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας - ομόηχο του "ρήξη") είναι τελικά η ονομασία της πολιτικής κίνησης του Ανδρέα Λοβέρδου.

Τη δημιουργία της νέας πολιτικής κίνησης επιβεβαίωσε τη Δευτέρα ο κ. Λοβέρδος μέσω της ιστοσελίδας του, ενώ τόνισε πως παραμένει στο ΠΑΣΟΚ.

"Ιδρύσαμε την ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. (Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας). Καλούμε όποιον συμφωνεί με τις απόψεις και τους σκοπούς μας, να υπογράψει την διακήρυξη στο διαδυκτιακό τόπο www.rikssy.gr" ανακοίνωσε στο site του ο πρώην υπουργός.

Την ανάγκη ενός ευρωπαϊκού, ριζοσπαστικού, μεταρρυθμιστικού, σοσιαλδημοκρατικού κόμματος που θα ηγηθεί της πορείας για την ανόρθωση της χώρας είχε επισημάνει ο Ανδρέας Λοβέρδος με αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του το τελευταίο διάστημα. Ήδη από τα τέλη Οκτωβρίου είχε κάνει λόγο για την ανάγκη "καθολικής ρήξης με το πολιτικό/ κομματικό σύστημα".

«Είναι πρωτόγνωρο βουλευτής να ιδρύει πολιτικό φορέα ενώ είναι βουλευτής άλλου κόμματος» σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ Αναστάσιος Νεράντζης.

skai.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: