slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιάννης Βασιλόπουλος: ο Δήμος ηλεκτροδοτεί την επιχείρηση συζύγου δημοτικής συμβούλου της πλειοψηφίας.

Σε αυτά τα δύο χρόνια περίπου η δημοτική αρχή έχει αποδείξει περίτρανα ότι λειτουργεί με παλαιοκομματικές αντιλήψεις και πελατειακές σχέσεις.
Όπως ευρέως διαδίδεται στο νησί, η δημοτική αρχή έχει επιτρέψει την ηλεκτροδότηση ιδιωτικής επιχείρησης από παροχή που ανήκει στον Δήμο, διακινδυνεύοντας την διακοπή ηλεκτροδότησης της συγκεκριμένης παροχής και την επιβολή προστίμου εκ μέρους της ΔΕΗ, φυσικά τον λογαριασμό για την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος τον πληρώνουμε όλοι οι δημότες της....
Αντιπάρου.
Οι κάτοικοι, όπως φαίνεται, αντιμετωπίζονται μεροληπτικά ανάλογα με το που ψηφίζουν, αφού ο εν λόγω επιχειρηματίας είναι σύζυγος δημοτικής συμβούλου της πλειοψηφίας.
Η δε Δημοτική Αρχή, αντί να ενδιαφέρεται για την βιωσιμότητα του Δήμου και την οικονομική του αυτοτέλεια, ασχολείται με τις ψήφους και τα συμφέροντα αυτών που εκπροσωπεί, αδιαφορώντας και αδικώντας κατάφωρα τους υπολοίπους.
Μετά την όλως τυχαία πρόσληψη με δίμηνες ή πεντάμηνες συμβάσεις, στον τομέα της καθαριότητας, αποτυχόντων υποψηφίων συμβούλων με την παράταξη του δημάρχου, έρχεται και αυτό το γεγονός να αποδείξει ότι η δημοτική αρχή δεν κρατά πλέον ούτε τα προσχήματα, έχει αποθρασυνθεί και δρα εις βάρος των συμφερόντων των συμπολιτών μας.
Για την Ενωτική Κίνηση Προόδου
Γιάννης Βασιλόπουλος   Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: