slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ένας κυβερνητικός στην ουρά του ΙΚΑ

Στην ουρά του ΙΚΑ, μαζί με τους ταλαιπωρημένους ασφαλισμένους ο Κοκκόρης, για να καταλάβει γιατί ταλαιπωρούνται στα γκισέ.
Ούτε λεπτό δεν άφησε ανεκμετάλλευτο ο Παναγιώτης Κοκκόρης,  Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτης Κοκκόρης κατά την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Την Παρασκευή ..

το πρωί επισκέφτηκε το ΙΚΑ Κατερίνης όπου συναντήθηκε με το διοικητικό προσωπικό και συνομίλησε με ασφαλισμένους, ενώ το μεσημέρι επισκέφτηκε το ΙΚΑ της Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κοκκόρης που συνοδεύονταν από τον διοικητή του ΙΚΑ Ρομπέρτο Σπυρόπουλο συναντήθηκε με τον διευθυντή του καταστήματος, αλλά τον περισσότερο χρόνο του τον ξόδεψε κυρίως με επισκέψεις στα τμήματα προκειμένου να αφουγκραστεί τη λειτουργία των υπηρεσιών του ΙΚΑ. 

Εδειξε ενδιαφέρον για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι, ρώτησε για τους χρόνους αναμονής στα γκισέ και στην εξυπηρέτηση τους, έσκυψε με ευαισθησία σε υποθέσεις που αφορούν νοσηλεία ασθενών στο εξωτερικό και ζήτησε από τους υπαλλήλους μεγαλύτερο ζήλο στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Η παρουσία του Παναγιώτη Κοκκόρη στο ΙΚΑ της Αριστοτέλους προκάλεσε θετική εντύπωση τόσο στους ασφαλισμένους όσο και στους υπαλλήλους με τους οποίους συνομίλησε.

Ελπίζουμε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο ο Σαλονικιός, γιατί όσοι μετακομίζουν σε "πόστα" στην πρωτεύουσα ....ξεχνιούνται.

http://taxalia.blogspot.com/2012/09/blog-post_9632.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: